Χριστίνα Σιούτη: «Ακόμη πιο βελτιωμένες στο δεύτερο μισό»!

Στόχος της ομάδας του Ολυμπιακού είναι να επιστρέψει με θετικό πρόσημο στη δράση και να πετύχει τη δωδέκατη νίκη της!

by Aquafeed 24

Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει, μετά από τρεις μήνες, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (2/3) στις 15:30, τα κορίτσια του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Στόχος της ομάδας του Πειραιά είναι να επιστρέψει με θετικό πρόσημο στη δράση και να πετύχει τη δωδέκατη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η «ερυθρόλευκη» Χριστίνα Σιούτη δήλωσε: «Μετά από καιρό ξαναμπαίνουμε στην αγωνιστική περίοδο. Έχουμε έναν αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζουμε τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων, όμως όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, παίζουμε πάντα με στόχο να βγάλουμε ό,τι έχουμε κάνει στην προπόνηση και ό,τι μας ζητά ο προπονητής μας. Θεωρώ, θα είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό για τις επόμενες εβδομάδες, που έχουμε σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Το διάστημα αυτών των τριών μηνών, η Εθνική μας είχε μεγάλες επιτυχίες, πήρε όχι μόνο την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την τέταρτη στο Παγκόσμιο. Επιτεύγματα πολύ μεγάλα για την Εθνική μας, που της αξίζουν! Συγχαρητήρια, επίσης, στην Εθνική ομάδα των Ανδρών μας, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Κλείνοντας, ξεκινάμε έναν καινούργιο κύκλο και θέλουμε να δείξουμε ακόμη καλύτερο και βελτιωμένο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε στην αρχή της σεζόν».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA