Χωρίζουν οι δρόμοι Καμμένου και Βουλιαγμένης

by Aquafeed 24

Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης καθώς η Αλεξία Καμμένου δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας.

Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και για τους δυο ύστερα από πολλά χρόνια κοινής πορείας και επιτυχιών.

. Όπως τονίστηκε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook «ένας όμορφος κύκλος έκλεισε».

«Ευχαριστούμε την Αλεξία Καμμένου για την προσφορά της στον ΝΟΒ όλα αυτά τα χρόνια, που οδήγησε την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ομίλου μας σε μια ξεχωριστή πορεία.

Εις το επανιδείν»!

Παράλληλα, στην ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΝΟΒ τονίζονται τα εξής:

«Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με την σπουδαία προπονήτρια Αλεξία Καμμένου.

Ευχαριστούμε την Αλεξία για όλα όσα έχει προσφέρει  στη γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης, όντας μια εμβληματική μορφή στην αθλητική ιστορία του Ομίλου μας.

Το έργο της και η κατάκτηση μεταλλίων τα τελευταία χρόνια στη Βουλιαγμένη, την κατατάσσουν σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, μαζί με όλες τις μεγάλες και σημαντικές στιγμές του ΝΟΒ.

Η Αλεξία Καμμένου ήταν και θα παραμείνει πάντα κοντά μας, ανεξαρτήτως επαγγελματικής σχέσης, διότι είναι παιδί του Ομίλου μας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA