Χωρίς Βλάχο, Γκιουβέτση και Γεννηδουνιά απέναντι στην Κροατία η Εθνική Ανδρών!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο επικεφαλής τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος θα απουσιάζει από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αυριανό αγώνα (Ελλάδα – Κροατία)!

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο… «καπετάνιος» της Ασημένιας Ολυμπιονίκη – Εθνικής Ανδρών, με τον Θοδωρή Βλάχο να απουσιάζει από την αυριανή αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Κροατία για τα Προκριματικά του World League 2022, που ξεκινούν από τον Πειραιά! Όπως είναι λογικό, τα ηνία της «Επίσημης Αγαπημένης» θα κρατά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο πολύτιμος συνεργάτης του κου Βλάχου, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια (εξίσου και στο Τόκιο) αποτελεί το προπονητικό του «έτερον ήμισυ».

Επιπλέον, την Τρίτη 18/01, από την 13άδα της Εθνικής μας ενδέχεται να απουσιάζουν και οι: Κώστας Γκιουβέτσης και Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, αμφότεροι για διαφορετικούς (τραυματισμός και ίωση αντίστοιχα). Παρόλα αυτά, αύριο επίσης αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της σύνθεσης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης, όπου και θα προκύψουν οι 13 αθλητές που θα αγωνιστούν απέναντι στην Κροατία (20:00 ώρα Ελλάδος, Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά).

Τόσο η Εθνική Ανδρών όσο και οι Κροάτες προπονήθηκαν το πρωί και βράδυ της Δευτέρας 17/01 αντίστοιχα, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, ενώ αύριο το πρωί θα είναι η τελευταία προπόνηση των δυο ομάδων πριν τον μεγάλο αγώνα για την πρεμιέρα του World League 2022.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA