Η «Επίσημη Αγαπημένη» ενώνεται για τον Μάνο Ζερδεβά! Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών και Ασημένιος Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του προημιτελικού της Ελλάδας κόντρα στις ΗΠΑ, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στις επόμενες αναμετρήσεις…

Η σοβαρότητα του τραυματισμού για τον Μάνο Ζερδεβά συνοψίζεται σε «ρήξη τένοντα» και όπως είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, επρόκειτο για έναν σοβαρό και επίπονο τραυματισμό. Ο τερματοφύλακας της «γαλανόλευκης» θα χρειαστεί αρκετή ξεκούραση, κατάλληλη θεραπεία και αποκατάσταση, με μακροπρόθεσμο στόχο την ένταξη του στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (πλέον). Ευελπιστούμε ο χρόνος να δράσει υπέρ του διεθνή πορτιέρε της Εθνικής μας και όχι πιέζοντας για γρήγορη ή βεβιασμένη επιστροφή στις προπονήσεις.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχουν αποδείξει ήδη πως μπορούν να υπερκεράσουν οποιαδήποτε αντιξοότητα ή δυσκολία παρουσιαστεί και αναμφίβολα θα συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο, αγωνιζόμενοι και για τον Μάνο Ζερδεβά σε αυτόν τον μεγάλο ημιτελικό!