Με 11 από τις Αργυρές Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες της Βουδαπέστης, αλλά χωρίς την Ρίτα Κέστελι – Νάγκι, θα ταξιδέψει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ.

Συγκεκριμένα, ο Ατίλα Μπίρο δεν θα έχει στην διάθεση του – επίσης – την Εντίνα Γκανγκλ (η οποία αποσύρεται), όμως η σύνθεση των Μαγυάρων παραμένει ιδιαίτερα δυνατή με τις: Γκάρντα, Πάρκες, Λέιμετερ, Ζίλανγκι, Γκουρισάτι, Ρυμπάνσκα και Βάλι, να είναι παρούσες και έτοιμες να επανακτήσουν τον τίτλο των Πρωταθλητριών Ευρώπης από το 2016!

Φυσικά, οι νέες κλήσεις του Ούγγρου ομοσπονδιακού τεχνικού αφορούν σίγουρα μια τερματοφύλακα – συγκεκριμένα, την Αλεξάνδρα Κις, καθώς και τις Φάρκας, Ντόρβαθ και την πρωτοεμφανιζόμενη Περεστέγκι.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας θα… βρεθεί στον δρόμο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό, στον Α ´ Όμιλο, με τις Ολλανδία, Ρουμανία και Γερμανία.

Οι 15 αθλήτριες της Εθνικής Ουγγαρίας:

Alexandra Kiss, Alda Magyari, Kamilla Farago, Tamara Farkas, Krisztina Garda, Greta Gurisatti, Brigitta Horvath, Dora Leimeter, Geraldine Mahieu, Zsuzsanna Mate, Rebecca Parkes, Kinga Peresztegi-Nagy, Natasa Rybanska, Dorottya Szilagyi, Vanda Valyi