Χωρίς Φουντούλη και Βλαχόπουλο στην Ιταλία η Εθνική

by Alekos Koumanis

Στις Συρακούσες για κοινή προετοιμασία με την Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια (17-20/6), μεταβαίνει την Δευτέρα (17/6) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Το πρόγραμμα της κοινής προετοιμασίας προβλέπει και επίσημο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (19/6, 19.30 τοπική).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 16 διεθνείς μας πολίστες: Κώστας Φλέγκας, Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γκιουβέτσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Μανώλης Πρέκας, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Κάκαρης.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης και ο Άγγελος Βλαχόπουλος για λόγους τραυματισμού και προτιμήθηκε να προπονηθούν στην Αθήνα για να μην επιβαρυνθούν.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης και ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος.

Ελλάδα και Ιταλία, στη συνέχεια, θα μεταβούν (20/6) από τις Συρακούσες στο Βερολίνο, για το 4εθνές τουρνουά που διεξάγεται (21-23 Ιουνίου) στο Πότσδαμ με τη συμμετοχή επίσης, της Γερμανίας και του Μαυροβουνίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (τοπικές ώρες):

21 Ιουνίου: 16.15 Ιταλία – Μαυροβούνιο, 18.00 Γερμανία – ΕΛΛΑΔΑ

22 Ιουνίου: 17.45 Μαυροβούνιο – ΕΛΛΑΔΑ, 19.30 Γερμανία – Ιταλία

23 Ιουνίου: 11.15 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ, 12.45 Γερμανία – Μαυροβούνιο

Η Εθνική μας ομάδα και μέχρι την αναχώρηση της στην Γκουανγκζού για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (14-28 Ιουλίου), θα μετάσχει και στο τουρνουά “BENU CUP” της Βουδαπέστης (30/6-2/7).

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA