Χωρίς Φώσκολο στην πρεμιέρα ο ΓΣ Περιστερίου

by Aquafeed 24

Από το Κολυμβητήριο της «Χωράφας» ξεκινάει το Σάββατο (8/10, 16:30) την προσπάθεια στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου με αντίπαλο τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από την έδρα τους, μ’ έναν αντίπαλο που έχει μεγάλες βλέψεις τη φετινή σεζόν. Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον ΓΣΠ, καθώς ο βασικός φουνταριστός της ομάδας Άγγελος Φώσκολος θα απουσίαζει.

«Ξεκινάει μια χρονιά όπου έχουμε αρκετά υψηλούς στόχους, είμαστε μια καινούργια ομάδα, όπου είχαμε προβλήματα τραυματισμών στην προετοιμασία τα οποία δεν μας άφησαν να δουλέψουμε όπως θέλαμε. Δεν έχουμε κάνει ακόμη προπόνηση όλοι μαζί!» υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης και συμπλήρωσε: «Θα χρειαστεί χρόνος για να δείξει αυτή η ομάδα τις δυνατότητες της, είμαι αισιόδοξος».

Όσο για την πρεμιέρα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, υπογράμμισε: «Στόχος είναι να ξεκινήσουμε νικηφόρα στην έδρα μας, απέναντι σε μια καλή ομάδα, που θα παλέψει να μπει στην πρώτην τετράδα του ομίλου μας. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας είναι μια ενισχυμένη ομάδα και σίγουρα θέλει μεγάλη προσοχή και να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση για να φτάσουμε στη νίκη».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA