Χονδροκούκης στο #AQF24: «Θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής (02/11), είναι αυτό του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» στις 21:30.

Οι ομάδες του Κώστα Λούδη και του Νίκου Δεληγιάννη θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και αναμένεται να δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με ΓΣΠ και «Ελαφρά Ταξιαρχία» να έχουν εννέα και δώδεκα βαθμούς αντίστοιχα. Για αυτό το λόγο, επικοινωνήσαμε με τον ταλαντούχο περιφερειακό του Απόλλωνα, Κωνσταντίνο Χονδροκούκη ο οποίος μας μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι, αλλά και την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου του την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης στο #AQF24:

«Θεωρώ ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Tο Περιστέρι το καλοκαίρι έκανε κάποιες καλές προσθήκες, έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο στο πρωταθλημα και στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του. Από την άλλη εμείς έχουμε κάνει το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλες εμφανίσεις. Με τα συνεχόμενα παιχνίδια αρχίζουμε να βρίσκουμε πολύ καλό ρυθμό και πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονησεις βγαίνουν μέσα στο νερό. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και έχει πολύ δρόμο ακόμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA