Χέρβο Κόλιανιν στο Aquafeed24: «Μας έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός – Οι στόχοι της Βουλιαγμένης είναι πάντα υψηλοί»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Η ομάδα της Βουλιαγμένης έδωσε την μάχη της στην Β’ Φάση των Προκριματικών του Champions League, το τριήμερο 09-11/10, αλλά δεν τα κατάφερε… Με συνολικό απολογισμό 2 ισοπαλίες και μία ήττα, ο ΝΟΒ βρέθηκε στην 3η θέση του Ομίλου ισοβαθμώντας με την Γιάντραν Νόβι, ενώ τα εισιτήρια για την επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης πήραν οι δύο πρώτοι: Σόλνοκ και Σαβόνα.

Ο επικεφαλής τεχνικός των Ανδρών της Βουλιαγμένης, Χέρβο Κόλιανιν, μίλησε στο Aquafeed24 για την δυναμική του Ομίλου του ΝΟΒ, τις λεπτομέρειες που καθόρισαν τα αποτελέσματα των αγώνων, την απόδοση της ομάδας και τους στόχους από εδώ και πέρα, ενόψει του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών.

Ο Όμιλος της Βουλιαγμένης στα Προκριματικά του Champions League ήταν αρκετά δύσκολος και ανταγωνιστικός. Και οι 4 ομάδες ήταν αρκετά κοντά μεταξύ τους, πώς θα περιγράφατε το σύνολο αυτών των αγώνων γενικότερα;

«Σίγουρα ο Όμιλός μας ήταν δύσκολος. Υπήρχαν 4 ομάδες που όλες ήταν πράγματι πολύ κοντά σε απόδοση μεταξύ τους, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των αγώνων. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια ήρθαν ισόπαλα και οι νίκες που έκριναν τις προκρίσεις των αντίστοιχων ομάδων ήταν το πολύ με 1-2 γκολ διαφορά. Αυτό που “έλειψε” από την ομάδα μας σε αυτά τα σημεία, ήταν ο αγωνιστικός ρυθμός. Δεν είχαμε δώσει άλλα παρόμοια επίσημα παιχνίδια, ενώ άλλες ομάδες είτε συμμετείχαν στο Α’ Γύρο των Προκριματικών είτε είχαν δώσει ορισμένα παιχνίδια Κυπέλλου κλπ. Πιστεύω αυτός είναι ο σημαντικός λόγος που δεν καταφέραμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί διαφορετικά για την ομάδα σας σε κάποιο ματς; Πχ με την Σαβόνα, την Γιάντραν ή την Σόλνοκ;

«Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι με την Σαβόνα, μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη, η οποία θα μας βοηθούσε πολύ στην συνέχεια. Ξεκινήσαμε τον αγώνα αρκετά δυνατά και παίζαμε καλύτερα από τους Ιταλούς. Ωστόσο στο τέλος της αναμέτρησης το σκορ ήταν 10-10, είχαμε παίκτη παραπάνω και δεν βάλαμε το πολύτιμο γκολ… που αν παίρναμε αυτούς τους 3 βαθμούς της νίκης θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε ένα από τα δύο εισιτήρια της πρόκρισης».

Σε ποιο από τα 3 παιχνίδια απέδωσε καλύτερα η Βουλιαγμένη; Δεδομένου ότι η νίκη ερχόταν από τις λεπτομέρειες, τι θα αλλάζετε ώστε να φτάσετε στην νίκη;

«Δεν μπορώ να πω ότι πήγαμε σε κάποιο παιχνίδι καλύτερα. Και στα 3 παιχνίδια υπήρχαν διαστήματα που παίζαμε καλά, και διαστήματα που δεν παίζαμε καλά. Είναι λογικό από την μία, γιατί όπως είπα και πριν δεν είχαμε αγωνιστικό ρυθμό σε σχέση με άλλες ομάδες. Πήγαμε στα Προκριματικά του Champions League και δώσαμε κρίσιμους αγώνες, χωρίς να έχουμε άλλα παιχνίδια “στην πλάτη μας” δυστυχώς και αυτό πληρώσαμε».

Η Βουλιαγμένη είναι αρκετά ανανεωμένη φέτος, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας επιστρέφοντας στις Αγωνιστικές του Πρωταθλήματος και τι προσδοκίες έχετε προσωπικά;

«Σίγουρα έχουν υπάρξει κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Είναι πολύ καλό που η σύνθεσή μας περιλαμβάνει αρκετούς συνομήλικους παίκτες, με κίνητρο και θέληση να διακριθούν ακόμα περισσότερο στο άθλημα και στην καριέρα τους. Ακόμα χρειαζόμαστε λίγο χρόνο να “δεθούμε” σαν σύνολο, να βρούμε χημεία μεταξύ μας και ο καθένας τα πατήματά του. Όμως μέρα με την μέρα, μήνα με τον μήνα γινόμαστε καλύτεροι και εξελισσόμαστε σαν ομάδα. Οι στόχοι της Βουλιαγμένης είναι και θα είναι πάντα υψηλοί, γι’ αυτό και χτίζουμε μια καλή, ποιοτική ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

 

Επιμέλεια: Δέσποινα Μπαλαχτάρη – despoina.mp@aquafeed24.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA