Χέρι-Χέρι με την τετράδα ο Υδραϊκός!

by Aquafeed 24

«Αγκαλιά» με την τετράδα συνεχίζει να είναι ο Υδραϊκός, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησε 8-5 της βελτιωμένης Χίου στον Άλιμο και έφτασε τους 26 βαθμούς στην Α1 ανδρών.

Ο Υδραϊκός είναι στην 4η θέση του πρωταθλήματος, ενώ ο ΝΟΧ που κάθε αγωνιστική γίνεται πιο ανταγωνιστικός δεν πήρε κάτι θετικό από την αναμέτρηση, ωστόσο αρχίζει να έχει ελπίδες για τη συνέχεια. Ειδικότερα αν αναλογιστεί κανείς ότι στη Χίο θα προστεθούν ο Βραζιλιάνος περιφερειακός και ο Ρουστάμοφ μετέπειτα.

Για τον Υδραϊκό απουσίαζε ο Μαξ Ίρβινγκ που βρίσκεται στο Σάο Πάολο και μάλιστα προκρίθηκε με τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουανγκζού. Σημαντική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Κραβαρίτη έπαιξε ο Αδαμάντιος Μαντής που αγωνίστηκε κάτω από τα δοκάρια.

Πρώτοι σκόρερ του αγώνα οι Καλαργυρός και Μιμίδης με 4 γκολ έκαστος.

κτάλεπτα: 2-1, 2-0, 2-0, 2-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Μιτελούδης, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός 4, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος, Στελλάτος 1, Τσαχειλίδης 1, Μαντής, Ρούμανης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Στ. 4, Καρακούρος Μ., Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ. 1, Κανδιόγλου, Μόκκας, Γκίλλας, Φραγκιαδούλης, Σωτηριάνος, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Γδύσης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Δασκαλοπούλου

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA