Χειρουργήθηκε ο Μπραΐμης: «Ευχαριστώ πολύ τον Πανιώνιο για τη στήριξη»!

by Aquafeed 24

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο περιφερειακός του Πανιωνίου, Διονύσης Μπραΐμης, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα στον ώμο και επέλεξε να κάνει την επέμβαση για να επιστρέψει στην πισίνα πιο δυνατός.

Ο νεαρός αθλητής προχώρησε σε αρθροσκοπική αποκατάσταση πρόσθιας αστάθειας ή διαφορετικά είχε ρήξη στον επιχείλιο χόνδρο που προκαλούσε αστάθεια στο χέρι του. Ο Διονύσης Μπραΐμης θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες, κάτι που θα εξαρτηθεί επίσης από τη σωστή αποκατάσταση που οφείλει να κάνει ο παίκτης.

Σε δήλωση του στο Aquafeed24, ο αθλητής του Πανιωνίου τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μου, Βασίλειο Σακελλαρίου, όπως επίσης και την ομάδα μου, τον Πανιώνιο, που σε μια δύσκολη κατάσταση όπως αυτή με αγκάλιασε από την αρχή και στήριξε την απόφασή μου. Θα κάνω ότι καλύτερο για να βρεθώ πλάι τους και να παλέψω για όλους τους στόχους που τέθηκαν από την αρχή της χρονιάς.

Κάθε εμπόδιο για καλό και εύχομαι όλοι οι αθλητές να έχουν την υγεία τους, πάνω από όλα, γιατί στο τέλος της ημέρας το πιο σημαντικό είναι αυτό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA