Χατζηκυριακάκης: «Νικητής ήταν ο Παναγιώτης-Ραφαήλ»!

by Aquafeed 24

Το κοινό της ελληνικής υδατοσφαίρισης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των παικτών του Υδραϊκού το Σάββατο για την αναμέτρηση με τον ΝΟ Χανίων και συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την ενίσχυση της συγκέντρωσης χρημάτων για τη θεραπεία του μικρού ήρωα της ζωής, Παναγιώτη-Ραφαήλ!

«Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ» και τα μέλη των δύο ομάδων ένωσαν τις δυνάμεις τους για τον συγκεκριμένο σκοπό, με το 18μηνο παιδί να είναι ο μεγάλος νικητής του συγκεκριμένου αγώνα, όπως δήλωσε στο Aquafeed24 ο Μάριος Χατζηκυριακάκης.

Ο έμπειρος αθλητής έκανε κορυφαία εμφάνιση, σημειώνοντας και τρία τέρματα, στη δεύτερη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Κραβαριτη στην Α1 ανδρών επί του ΝΟΧ με σκορ 13-9 και τόνισε ότι στόχος του Υδραϊκού είναι να βελτιώνεται, να αποφεύγει τα κενά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι του, ενώ σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση του ΥΝΟ με τον Εθνικό Πειραιώς, ένα παραδοσιακό ντέρμπι των τελευταίων ετών στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Θεωρώ ότι η πιο μεγάλη νίκη για εμάς δεν ήταν εντός νερού, αλλά εκτός.

Το Σάββατο ήταν αφιερωμένο στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ. Η απόφαση παικτών και προπονητών να αφιερώσουμε αυτόν τον αγώνα στον μικρό μαχητή της ζωής ήταν πολύ σημαντική, όπως και το ποσό που μαζεύτηκε για να ενισχύσει τη συγκέντρωση χρημάτων για τη θεραπεία του.

Εμείς, οι αθλητές και όλος ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος θα συνεχίσουμε όπως μπορούμε και στα επόμενα παιχνίδια, για να βοηθήσουμε τον Παναγιώτη – Ραφαήλ να ζήσει όπως πραγματικά αξίζει σε όλους τους ανθρώπους και ειδικότερα στα παιδιά, δηλαδή με ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο ευτυχίας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί τα Χανιά είναι πάντα μαχητικά και εντός και εκτός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και στη συνέχεια είχαμε πάλι ένα μεγάλο κενό συγκέντρωσης.

Έτσι, τα Χανιά βρήκαν ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στο ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Ένα δικό μας ξέσπασμα στα τελευταία 3 λεπτά ήταν αυτό που μας έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σημασία έχει να βελτιωνόμαστε, αλλά και να αυτοματοποιούμε όσα κάνουμε στην προπόνηση. Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς που τα τελευταία χρόνια είναι σταθερός στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και φέτος  πιστεύω ότι θα έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία, ενώ το ότι δεν συγκέντρωσαν βαθμούς τις δύο πρώτες αγωνιστικές δημιουργεί μια διαφορετική συνθήκη για το μεταξύ μας παιχνίδι που πάντοτε είναι ανταγωνιστικά με θέαμα και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA