Χάρης Χαραλαμπόπουλος στο #AQF24: «Με την στήριξη του κόσμου θα πάρουμε το εισιτήριο»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Ξεκινά το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ! Μια ανάσα πριν την έναρξη των προκριματικών του LEN Euro Cup, ο «Δικέφαλος» του Βορρά ετοιμάζεται να υποδεχτεί την διοργάνωση του Group A, το τετραήμερο 13-16 Οκτωβρίου. De Zaan, Ludwigsburg, VK Solaris, Montpellier και Echeyde καταφθάνουν στην «καυτή» έδρα του ΠΑΟΚ – στην Θεσσαλονίκη και διεκδικούν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ευρώπης – με τους 4 πρώτους να προκρίνονται!

Ένας εκ των εμπειρότερων παικτών και φουνταριστός της ομάδας μίλησε στο #Aquafeed24 για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, την προετοιμασία του συνόλου για έναν απαιτητικό Όμιλο 6 ομάδων και την σημασία της στήριξης του κόσμου στο Ποσειδώνιο. Ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος ανέλυσε την πρώτη εικόνα του «Δικέφαλου», με βάση την 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος και την πρόσφατη σειρά αναμετρήσεων στο τουρνουά ΣΕΔΥ, δίνοντας το σύνθημα και για την συσπείρωση των φιλάθλων!

Οι δηλώσεις του Χάρη Χαραλαμπόπουλου: 

«Αρχικά θεωρώ πως είμαστε σε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας για τα παιχνίδια, καθώς είχαμε και την τύχη να παίξουμε με την Βουλιαγμένη την πρώτη αγωνιστική, μια ομάδα με πολύ υψηλό ρυθμό και επίπεδο! Στα θετικά είναι σίγουρα το εντός έδρας, όπως και το ότι είχαμε μια αρκετά «καλή» κλήρωση, αν και όταν μιλάμε για Ευρώπη αυτά είναι πολύ σχετικά. Είμαστε μια ομάδα «άπειρη» από Ευρώπη όποτε αυτό προσθέτει λίγο άγχος, αλλά δεν νομίζω πως πρόκειται για κάτι μη διαχειρίσιμο. Νομίζω πως με την στήριξη του κόσμου που θα έρθει στο κολυμβητήριο θα είμαστε σίγουρα στα εισιτήρια για την επόμενη φάση»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA