Μπορεί η ομάδα του Ζίφκο Γκόσιτς να δείχνει συνεχώς όλο και πιο φορμαρισμένη, όμως μέσα από τα παιχνίδια της Αδριατικής Λίγκας προέκυψε ένας έκτακτος πονοκέφαλος για εκείνον και το σύλλογο.

Μετά το πρώτο παιχνίδι του γκρουπ απέναντι στην Παρτιζάν, ο Νίκολα Γιάκσιτς, ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες των Πρωταθλητών Σερβίας και ένας εκ των απόλυτων πρωταγωνιστών τα τελευταία χρόνια στις πισίνες, αποκόμισε ένα τραυματισμό στον αριστερό αγκώνα, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο με τρεις εβδομάδες. Μάλιστα ο τραυματισμος έγινε στην αρχή του αγώνα με τον Σέρβο διεθνή να αντιλαμβάνεται άμεσα την ενόχληση και να αποχωρεί από την αναμέτρηση.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο τεχνικός διευθυντής της Νόβι Σλόμπονταν Σόρο δήλωσε πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει για 2-3 με τρεις εβδομάδες εκτός παιχνιδιών, όμως ευτυχώς η ζημιά δεν είναι πολύ μεγάλη καθώς ο σύνδεσμος στον αγκώνα παρέμεινε άθικτος.

Για τον Νίκολα Γιάκσιτς είναι η δεύτερη φορά που παθαίνει τον τραυματισμό. Πριν από έξι μήνες έπαθε σχεδόν το ίδιο, αλλά στο δεξί χέρι, με αποτέλεσμα τότε να χάσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.