Δύσκολη αποστολή είχε το πρωί της Πέμπτης η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε να αντιμετωπίσει τη φιναλίστ του Euro Cup το 2021 και μια από τις καλύτερες ουγγρικές ομάδες, την Όρβοσι.

Ο Απόλλωνας γνώρισε την πρώτη του ήττα στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο δρόμος της πρόκρισης είναι ακόμη ανοιχτός. Οι παίκτες του τιμωρημένου Νίκου Δεληγιάννη δεν φοβήθηκαν την αναμέτρηση με τους Μαγυάρους και μέχρι το δεύτερο οκτάλεπτο έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στην Όρβοσι, η οποία προεξάρχοντος του Κρίστιαν Μάνχερτζ έφθασε στη νίκη με σκορ 15-8.

Ένα σερί της Όρβοσι στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου, συνεχίστηκε και στο 3ο οκτάλεπτο και ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε σε αυτό το διάστημα όπου ο Απόλλωνας δεν μπόρεσε να διαφυλάξει την εστία του, αλλά και να σκοράρει. Μάλιστα, στο 8-5, ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με δύο παίκτες παραπάνω και στην επόμενη φάση έγινε το 9-5.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει την πολύ ισχυρή φέτος Γιαντράν Σπλιτ, με τον Νίκο Δεληγιάννη να επιστρέφει στον πάγκο, καθώς λόγω τιμωρίας κόντρα στην Όρβοσι την καθοδήγηση είχε αναλάβει ο Δημήτρης Μιτελούδης.

Facebook Comments