Champions League γυναικών, Κική Λιόση: “Τίποτα δεν είναι εύκολο στην Ευρώπη”
Ο ΝΟΒ υποδέχεται την Spandau 04, με μοναδικό στόχο την νίκη
Η Βουλιαγμένη στην 1η αγωνιστική του Champions League ξεκίνησε ιδανικά, νικώντας την Ferencvaros TC στα πέναλτι μέσα στη Βουδαπέστη.
Τώρα στην 2η αγωνιστική υποδέχεται τη Spandau, που συμμετέχει για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων και στοχεύει κυρίως στην εμπειρία. Στόχος της Ελληνικής ομάδας, είναι η νίκη ώστε να μείνει αλώβητη εν όψη της συνέχειας και του επόμενου αγώνα με την Ιταλική Rapallo, που βρίσκεται σε πολή καλή αγωνιστική κατάσταση.
Τα κορίτσια της Κικής Λιόση είναι έτοιμες για την νίκη στον σημερινό αγώνα και καλούν τους φιλάθλους να πάνε στήν πισίνα να τις υποστηρίξουν.
Για το αγώνα με τις Γερμανίδες η προπονήτρια Κική Λιόση δήλωσε
«Γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία αλλά και ότι τίποτα δεν είναι εύκολο στην Ευρώπη. Με σεβασμό και συγκέντρωση μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

