Χαλδαίου: «Ανταγωνιστικό το παιχνίδι με Πανιώνιο – Να παίξουμε η μια για την άλλη»!

by Aquafeed 24

Το εκπληκτικό ξεκίνημα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON στην Α1 γυναικών, έχει φέρει τον Σύλλογο στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι στιγμής με 6χ6 νίκες και 18 βαθμούς. Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου έχει αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία που παρουσιάστηκε μπροστά της και προετοιμάζεται σωματικά, αλλά και πνευματικά για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON έχει μπροστά του έναν δύσκολο εκτός έδρας αγώνα, κόντρα στον Πανιώνιο, το Σάββατο (19/11) στη Νέα Σμύρνη στις 19:00. Με εξαιρετική ψυχολογία από τις έξι διαδοχικές νίκες, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ θα επιδιώξει μια καλή εμφάνιση, σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα, με στόχο να συνεχιστεί η αψεγάδιαστη πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της σημαντικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών, το alimoswaterpolo.com συνομίλησε με τη διεθνή περιφερειακό του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON, Νεφέλη Χαλδαίου, η οποία τόνισε ότι θα αποτελέσει ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Χαλδαίου:

«Ο αγώνας που ακολουθεί με την ομάδα του Πανιωνίου είναι αναμφίβολα ένα δύσκολο παιχνίδι, γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει πολύς ανταγωνισμός, πολλές μάχες και πολλές διεκδικήσεις. Εν τούτοις, θα βοηθήσουμε η μια την άλλη και θα πράξουμε όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση για να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαι αρκετά χαρούμενη που έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε αυτό το 6/6. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτερες, ενώ θα είμαστε ακόμη πιο χαρούμενες εάν αυτό το νικηφόρο σερί μεγαλώνει κάθε φορά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Πηγή: alimoswaterpolo.com

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA