Θρύλος του κροατικού πόλο ο Μπούσλιε!

by Aquafeed 24

Ο Άντρο Μπούσλιε ψηφίστηκε ως ο καλύτερος Κροάτης πολίστας για το 2018.

Ένα βραβείο που «μοιράστηκε» με τον αμυντικό της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ Λούκα Λόντσαρ (συγκέντρωσαν 37 ψήφους). Στην δεκάδα, βρέθηκε ακόμη ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιόζιπ Πάβιτς (τέταρτος με 18 ψήφους) και ο Πάουλο Ομπράντοβιτς (έκτος με 7 ψήφους). Οι τρεις παίκτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του Κροατικού πόλο που κάθε βρίσκεται στο βάθρο σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Εκτός των κορυφαίων Μπούσλιε, Λόντσαρ, πάνω από τους Πάβιτς, Ομπράντοβιτς είναι οι Λόρεν Φάτοβιτς της Γιουγκ (25), Μάρκο Μπίγιατς της Προ Ρέκο που μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στη Γιουγκ (22). Ο Χάβι Γκαρσία της Γιουγκ (18) μοιράστηκε την τέταρτη θέση με τον Πάβιτς ενώ πάνω από τον Ομπράντοβιτς ήταν και Μάρο Γιόκοβιτς της Γιουγκ (10).

Όσον αφορά την καλύτερη επτάδα, σε αυτήν βρίσκονται οι Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς του Ολυμπιακού μαζί με τους Μπίγιατς (Γιουγκ και Προ Ρέκο), Λόντσαρ, Γιόκοβιτς, Γκαρσία και Φάτοβιτς. Οι τελευταίοι παίζουν όλοι στη Γιουγκ.

«Θρύλος για το άθλημα ο Άντρο»

Ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας και άσος του Ολυμπιακού, Άντρο Μπούσλιε, μετά τη βράβευσή του σχολίασε: «Δεν περίμενα τη βράβευση. Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Συγχαρητήρια και στον Λόντσαρ για την βράβευση» ήταν το σχόλιο του Άντρο Μπούσλιε.

Ο αμυντικός της Γιουγκ, Λούκα Λόντσαρ, από την πλευρά του τόνισε: «Είναι τιμή για εμένα να παίζω στην ίδια ομάδα με τον Άντρο. Είναι ένας Θρύλος για το άθλημά μας και το πώς το υπηρετεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν περίμενα πως θα βραβευθώ γιατί πίστευα πως θα κερδίσει τον τίτλο του κορυφαίο ο Άντρο».

Πηγή: fosonline.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA