Λίγες ημέρες έχουν απομείνει για την έναρξη του δημοφιλούς #BEACHPOLISTAS WORLD TOUR 2023 στον Πειραιά, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 1-3 Σεπτεμβρίου στην Πλαζ Βοτσαλάκια, μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβήτηριο Πειραιά «Ανδρέας Γαρύφαλλος».

Το μεγάλο τουρνουά που διεξάγεται εδώ και 14 χρόνια επιστρέφει στην πόλη του Πειραιά, η οποία έχει αγκαλιάσει τη διοργάνωση, ενώ φέτος το μεγάλο λιμάνι φιλοξενεί τους #Beachpolistas για τέταρτο διαδοχικό καλοκαίρι, με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ) να είναι συνδιοργανωτής, ενώ η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ).

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει εδώ και καιρό, ενώ οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι οι συμμετοχές βρίσκονται περίπου στο 70%, τόσο για την κατηγορία OPEN, όσο και για την κατηγορία U14. Το διασκεδαστικότερο ομαδικό άθλημα του καλοκαιριού κάθε χρόνο ενώνει μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ την αγάπη τους για το #BEACHPOLISTAS WORLD TOUR δείχνουν διαχρονικά Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Υδατοσφαίρισης, οι οποίοι συμμετέχουν ανελλιπώς.

Μέσα στις δράσεις του event, θα πραγματοποιηθεί η ομαδική φωτογράφιση με παρουσίες έκπληξη, εκεί όπου οι νεαροί #BEACHPOLISTAS καλό θα είναι να κρατάνε μαρκαδόρο για να πάρουν αυτόγραφα!

Έχεις ακόμη την ευκαιρία να γίνεις μέλος της οικογένειας των #BEACHPOLISTAS στη διοργάνωση του Πειραιά! Πάρε την παρέα σου, δηλώστε συμμετοχή, βρείτε ένα… ξεχωριστό όνομα για την ομάδα σας και ελάτε για πολλά γκολ με το κεφάλι και το πόδι! Επίσης, η διοργάνωση δέχεται και μεμονωμένες συμμετοχές από #BEACHPOLISTAS που δεν έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν τη δική τους ομάδα! 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Piraeus Beachpolistas World Tour 2023