Πιστοί στο ραντεβού τους για ακόμη μια χρονιά στην Λεμεσό οι #Beachpolistas, με τον δεύτερο σταθμό του #Beachpolistas World Tour 2023, να προγραμματίζεται για το τριήμερο 28-29-30 Ιουλίου στο πλαίσιο των «Λεμέσιων», υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και με αρωγούς τη FAB Sportswear και τον Υδάτινο Κόσμο.

Ξεκινώντας από την Ουρουγουάη, συνεχίζοντας στην Χιλή και το Μεξικό, με πιο πρόσφατο σταθμό τον Μαραθώνα, Αττικής, το #Beachpolistas World Tour 2023 υπόσχεται για ακόμη μια φορά… διασκεδαστικές στιγμές, πολλά εντυπωσιακά γκολ με το πόδι και το κεφάλι, ενώ αναμένεται για 2η διαδοχική χρονιά μεγάλο SOLD OUT στις συμμετοχές των ομάδων του τουρνουά! Αθλητές από όλους τους συλλόγους της Κύπρου, Έλληνες παίκτες, φίλοι του αθλήματος από την Ρουμανία, την Σερβία, την Ρωσία και την Ουκρανία, ερασιτέχνες, μικροί και μεγάλοι #Beachpolistas δίνουν «ραντεβού» στο μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού στην παραλία της Λεμεσού.

Πέραν του αγωνιστικού προγραμματισμού, ο οποίος περιλαμβάνει συνεχή δράση και πληθώρα αναμετρήσεων, οι #Beachpolistas ετοιμάζουν μοναδικούς ατομικούς και ομαδικούς διαγωνισμούς που θα προσφέρουν ξεχωριστό θέαμα στην διάρκεια του τριημέρου, με την διοργάνωση να περιλαμβάνει δυο κατηγορίες: OPEN και U14, με κανονική δομή τουρνουά.

Με την συμμετοχή του κάθε αθλητή (κόστος 15€) δίνεται δώρο ένα συλλεκτικό T-Shirt #Beachpolistas World Tour 2023, καθώς και αναμνηστικά από τους χορηγούς της διοργάνωσης!

Μέρος των φετινών εσόδων από το #Beachpolistas World Tour της Λεμεσού πρόκειται να δοθεί στον φιλανθρωπικό οργανισμό TELETHON. Το TELETHON είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός, o οποίος δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 1994 μέσω του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών. Στόχος του TELETHON είναι η στήριξη και βοήθεια των μυοπαθών συνανθρώπων μας και η αναβάθμιση της ποιότητα ζωής τους, στηρίζοντας την επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη θεραπείας γενετικών και νευρολογικών παθήσεων. Το TELETHON χαίρει εκτίμησης από τη Κυπριακή κοινωνία για την πολυετή προσφορά του στους ασθενείς και την διαφανή δραστηριότητα του.

Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως για ακόμη μια χρονιά, το #Beachpolistas World Tour θα συνδυάσει στο πλαίσιο των αγώνων του, περιβαλλοντικές δράσεις σχετικά με την καθαριότητα των ακτών και την ανακύκλωση (Κυριακή 30 Ιουλίου, 16:00-17:00).

Στο πλαίσιο του #Beachpolistas World Tour στη Λεμεσό, ο τεχνικός διευθυντής των αγώνων, Ορέστης Κανελλόπουλος, δήλωσε τα εξής: «Η Κύπρος και η Λεμεσός έχουν γίνει το δεύτερο «σπίτι» των #Beachpolistas και κάθε καλοκαίρι κοιτάζουμε με ανυπομονησία το ημερολόγιο για να ταξιδέψουμε, καθώς γνωρίζουμε ότι το ξεχωριστό και διασκεδαστικό άθλημά μας γνωρίζει ευρεία αποδοχή εκεί, χάρη στις επίμονες και διαρκείς προσπάθειες του Κώστα Αντωνίου, ο οποίος είναι ο συνδετικός κρίκος και η ψυχή της διοργάνωσης. Η Κύπρος αγαπάει την υδατοσφαίριση και ειδικότερα το #Beachpolistas World Tour και για ακόμη μια χρονιά θα βρεθούμε στη Λεμεσό για να διασκεδάσουμε, αγωνιζόμενοι, αλλά και για να ενώσουμε μικρούς, μεγάλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Ευχαριστούμε τον Δήμο Λεμεσού και τα «Λεμέσια», τη FAB Sportswear και τον Υδάτινο Κόσμο, καθώς και τους χορηγούς της διοργάνωσης που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, η οποία έχει γίνει θεσμός και αποτελεί ένα ετήσιο αγαπημένο ραντεβού των #Beachpolistas».