Beachpolistas Itea Edition 2026: Γιάννης Παπάκος στο AQF24: Το Beachpolistas της Ιτέας και η νέα απαιτητική σεζόν του Υδραϊκού

by Aquafeed 24

Beachpolistas Itea Edition 2026: Γιάννης Παπάκος στο AQF24: Το Beachpolistas της Ιτέας και η νέα απαιτητική σεζόν του Υδραϊκού

Στην κάμερα του AQF24 και στον Κώστα Παππά, μίλησε ο Γιάννης Παπάκος, στο περιθώριο του Beachpolistas Itea Edition 2026, αναφερόμενος τόσο στη φετινή διοργάνωση στην Ιτέα όσο και στη νέα αγωνιστική χρονιά που περιμένει τον Υδραϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο έμπειρος φουνταριστός του Υδραϊκού βρέθηκε στο νέο λιμάνι της Ιτέας και συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή του beach water polo, έχοντας την ευκαιρία να ζήσει από κοντά τη διαφορετική φιλοσοφία και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Beachpolistas.

Η εμπειρία του Beachpolistas στην Ιτέα

Η πρώτη παρουσία του Beachpolistas στην Ιτέα έφερε το άθλημα έξω από τα όρια της πισίνας, με τον Γιάννη Παπάκο να μιλά στην κάμερα του AQF24 για τη διοργάνωση και την εμπειρία που προσφέρει στους συμμετέχοντες.

Το νέο λιμάνι της πόλης μετατράπηκε για μία ημέρα σε ένα διαφορετικό τερέν υδατοσφαίρισης, συνδυάζοντας το αγωνιστικό κομμάτι με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το Beachpolistas.

Μπροστά σε μια απαιτητική χρονιά ο Υδραϊκός

Από τη συζήτηση φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Υδραϊκός, με τον Γιάννη Παπάκο να αναφέρεται στη νέα σεζόν και στις προκλήσεις που περιμένουν την ομάδα.

Η αγωνιστική περίοδος 2026-27 φέρνει τον Υδραϊκό μπροστά σε υποχρεώσεις εντός και εκτός συνόρων, με την ομάδα να προετοιμάζεται για τις διοργανώσεις στην Ελλάδα αλλά και την ευρωπαϊκή της παρουσία.

Ο έμπειρος φουνταριστός μίλησε αποκλειστικά στο AQF24 για όσα περιμένει από τη νέα χρονιά, σε μία σεζόν με αυξημένες απαιτήσεις και σημαντικές προκλήσεις για τον Υδραϊκό.

You may also like