Μπάξτερ: «Ανταγωνιστικές στην Ευρωλίγκα»

by Aquafeed 24

Προετοιμασία για τις αναμετρήσεις της #Euroleague αποτελούν οι αγώνες της Β’ φάσης της Α1 γυναικών για τον Εθνικό Πειραιώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρώτη σκόρερ της ομάδας μέχρι σήμερα, η Μόργκαν Μπάξτερ.

Η αριστερόχειρας από την Αυστραλία μίλησε στην επίσημη σελίδα του τμήματος μετά το διπλό του «Αυτοκράτορα» στην έδρα του ΑΝΟΓ.

«Αυτό το παιχνίδι ήταν ένας καλός τρόπος να βελτιωθούμε και μια καλή προπόνηση για εμάς, ώστε να δουλέψουμε ως ομάδα και να δεθούμε περισσότερο ενόψει των αγώνων μας στον Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι κόντρα στον ΑΝΟΓ είχαμε ένα νωθρό ξεκίνημα και δεν μπήκαμε δυναμικά όπως συνηθίζουμε. Παρόλα αυτά, η άμυνά μας ήταν καλή και βελτιώθηκε όσο περνούσαν τα λεπτά. Στο 3ο οκτάλεπτο δεν είχαμε συνέπεια και έπεσε η απόδοσή μας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μας πλησιάσουν στο ένα γκολ διαφορά.

Αλλάξαμε την άμυνα στη συνέχεια, κάτι που δούλεψε και μας βοήθησε να χτίσουμε εμπιστοσύνη στην επίθεσή μας. Συνολικά, το παιχνίδι μας έδειξε τομείς που χρειαζόμαστε δουλειά ώστε να είμαστε ανταγωνιστικές στις επερχόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA