Αναμονή… τέλος! Αυτοί είναι οι 15 διεθνείς που θα ταξιδέψουν στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας με όραμα ακόμη μια διάκριση για την «Επίσημη Αγαπημένη» την Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2022 στην Βουδαπέστη.

Με την επιστροφή της από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, όπου η Εθνική Ανδρών κατέλαβε την 5η θέση στο World Cup Super Final, ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την 15μελη αποστολή της Γαλανόλευκης, η οποία διαφέρει ελάχιστα από εκείνη που ταξίδεψε στις ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκίλλας εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της Εθνικής Ανδρών μετά τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κ20. Επιπλέον, μεγάλο πλήγμα για την Αργύρη Ολυμπιονίκη του Τόκιο αποτελεί η απουσία του Άγγελου Βλαχοπούλου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24 δεν ταξιδεύει στην Ιαπωνία εξαιτίας σημαντικού οικογενειακού ζητήματος, για το οποίο δεν βρέθηκε και στην αποστολή του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Τέλος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επένδυσε στην επιλογή περισσότερων περιφερειακών για την Φουκουόκα, παραμένοντας σε 2 φουνταριστούς (Κάκαρης και Νικολαΐδης), με τον Μανώλη Σολανάκη να μην ακολουθεί την Επίσημη Αγαπημένη στην Ιαπωνία.

Η ελληνική αποστολή:

Ζερδεβάς, Τζωρτζάτος, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος, Φουντούλης, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης, Κάκαρης, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος, Γκίλλας, Γκιουβέτσης.