Αυτά τα δάκρυα, την επόμενη φορά θα είναι… Χρυσό!

by Aquafeed 24

Ταξιδεύοντας μαζί με την Εθνική ομάδα ανδρών σε όλη αυτή την πορεία που είχε προς την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ποτέ δεν θα περιμέναμε ότι θα φθάναμε στον τελικό της κορυφαίας αθλητικής γιορτής του πλανήτη και τα παιδιά θα ήταν λυπημένα!

Αυτή είναι η ποιότητα αυτών των αθλητών, της κορυφαίας γενιάς που έχει βγάλει ποτέ η ελληνική υδατοσφαίριση και των δύο κορυφαίων προπονητών της. Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων ο Γιάννης Φουντούλης, ο αρχηγός μας, δεν περίμενε ότι θα υπήρχαν συμπαίκτες του που θα ήταν λυπημένοι γιατί δεν κατέκτησαν το χρυσό. Ποτέ ένα ασημένιο δεν έμοιαζε πιο χρυσό, για μια ολόκληρη χώρα και για ένα άθλημα που σας ευγνωμονεί.

Φυσικά, δεν υπάρχει λόγος να παραμείνετε λυπημένοι, καθώς βρίσκεστε στην κορυφή του Ολύμπου πανάξια, ωστόσο αυτά τα δάκρια είναι η αρχή του δρόμου για το χρυσό μετάλλιο που θα έρθει την επόμενη φορά. Το Παρίσι είναι κοντά, όπως μας έγραψε ο Τάσος Παπαναστασίου, μπαμπάς του Αλέξανδρου, στο instagram του Aquafeed24!

Επίσημη Αγαπημένη είσαι!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA