Συγκίνηση και υπερηφάνεια έχουν κατακλίσει σύσσωμο το ελληνικό πόλο από μία ακόμη τεράστια επιτυχία σε διεθνή διοργάνωση! Το Ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών αποτελεί λόγο εορτασμού και ενθουσιασμού για όλη την Ελλάδα, ενώ τα συναισθήματα της ελληνικής αποστολής είναι απερίγραπτα.

Αναμένοντας τα νεαρά «ασημένια» κορίτσια να επιστρέψουν αύριο Κυριακή 17/10 (20:30), δεν γινόταν να μην μιλήσουμε έστω με ένα από αυτά για τη τεράστια αυτή επιτυχία που κατάφεραν και τα συναισθήματα μιας «δευτεραθλήτριας» κόσμου πια! Η Αθηνά Γιαννοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για τον Μεγάλο Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που μόλις ολοκληρώθηκε, το Αργυρό μετάλλιο και τον γενικότερο απολογισμό της ομάδας για την πορεία της στην μεγάλη αυτή διοργάνωση.

«Ένας κύκλος ηλικιακών κλείνει για κάποιες από εμάς και δυστυχώς αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου και τα κορίτσια που καταφέραμε να φτάσουμε έως τον τελικό αλλά σίγουρα όταν φτάνεις σε έναν τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος το μοναδικό πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι η νίκη! Δεν αναιρεί κανείς την σημαντικότητα του ασημένιου μεταλλίου αλλά θεωρώ ότι η ομάδα μπορούσε να πάρει χρυσό. Κάναμε το κακό μας παιχνίδι στον τελικό εξού και το αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως η ομάδα έχει μέλλον και είμαι περήφανη που ήμουν μέλος της».

Facebook Comments