Αθηνά Γιαννοπούλου στο #AQF24: «Ξεκάθαρος στόχος η πρόκριση και η πρωτιά στον Όμιλο»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Κατέφθασε στο Πασένσε το μεσημέρι της Τετάρτης 16/11, η ομάδα της Κικής Λιόση! Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης κάνει… πρεμιέρα στο φετινό Champions League γυναικών, αγωνιζόμενος στον Α’ Όμιλο (της Πορτογαλίας) με ξεκάθαρο στόχο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης και γιατί όχι το 4/4 στις νίκες.

Πραγματοποιώντας μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων στο εγχώριο Πρωτάθλημα και έχοντας προετοιμαστεί την περασμένη εβδομάδα με την SIS Roma, ο Ναυτικός Όμιλος ταξίδεψε πλήρης και απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί το τετραήμερο 17-20/11, παράλληλα με τις τρεις έτερες ελληνικές ομάδες των άλλων Group. Υπενθυμίζουμε ότι από τους 4 Ομίλους (5 ομάδες έκαστος) προκρίνονται οι 3 πρώτοι διαμορφώνοντας μαζί με τις: Ολυμπιακό, Σαμπαντέλ, Ουίπεστ και Οριζόντε τους «16» του Champions League.

Η διεθνής περιφερειακός του ΝΟΒ και Ασημένια Πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Εθνική Γυναικών, Αθηνά Γιαννοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 ενόψει της Πρεμιέρας του LEN Women’s Champions League, αναφερόμενη αναλυτικά στις αντίπαλες ομάδες, την προετοιμασία της Βουλιαγμένης για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία, αλλά και την ψυχολογία και στόχους της ομάδας.

«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ αυτή την περίοδο, οι προπονήσεις μας ήταν αρκετά δύσκολες και σε συνδυασμό με τους αγώνες της Α1 η κούραση ήταν αρκετά μεγάλη. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε την προετοιμασία μας στην Ρώμη μαζί με την τοπική Ρόμα που μας βοήθησε να μπούμε σε έναν υψηλό ρυθμό για να είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά φυσικά και για τα παιχνίδια της Ευρώπης. Ο όμιλος μας έχει τις δυσκολίες του, αλλά θεωρώ πως αν παίξουμε με πίστη στο σύστημα και πάθος δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με καμία ομάδα. Πρώτο παιχνίδι έχουμε με την γαλλική Νις η οποία θέλει προσοχή γιατί πάντα τα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει η σωστή συγκέντρωση. Από τις ομάδες του ομίλου σίγουρα η πιο δύσκολη είναι η Ματαρό με την οποία παίζουμε την δεύτερη μέρα και είναι μια ομάδα με ποιότητα και παίκτριες υψηλού επιπέδου που έχουμε μελετήσει αρκετά βλέποντας βίντεο και κάνοντας προπόνηση.

Το τρίτο παιχνίδι είναι κόντρα της ολλανδικής ZVL και το τελευταίο ενάντια στην οικοδέσποινα Πασένσε, ομάδες που πιστεύω πως δεν θα μας προβληματίσουν αν είμαστε σοβαρές και καθώς πρέπει. Θεωρώ πως είμαστε έτοιμες να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και η ψυχολογία της ομάδας είναι πολύ καλή. Όλες ανυπομονούμε να παίξουμε και να δείξουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει. Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και η πρωτιά στον όμιλο, κάτι το οποίο πιστεύω πως είναι εφικτό».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA