Ασταμάτητη στην Πάτρα η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Με το δεξί  εισήλθε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης.

Το σύνολο της Αντιόπης Μελιδώνη επικράτησε με 24-8 της ΝΕ Πατρών στο κολυμβητήριο “Αντώνης Πεπανός” της Πάτρας σε παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Ήταν η ένατη νίκη για την Βουλιαγμένη, η οποία έχει μία ήττα από τον Ολυμπιακό.

Όπως εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει από τα οκτάλεπτα της συνάντησης, ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική. Η ΝΕΠ αγωνίστηκε χωρίς την βασική τερματοφύλακα Γιαννακέα. Για τον ΝΟΒ σκόραραν δέκα παίκτριες και πρώτη σκόρερ ήταν η Χριστίνα Κότσια με πέντε, ενώ ακολούθησε η Κούλχαας με τέσσερα. Για τη ΝΕΠ η Κάτια Μιχαηλίδου σημείωσε τέσσερα επίσης.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-24

Τα οκτάλεπτα: 0-8, 4-6, 3-3, 1-7.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Πουλοπούλου, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 2, Τσιμάρα, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα 1, Μιχαηλίδου 4, Μοίραλη, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 1, Κουρέτα, Μπεκρή, Ζαφειράκη, Γιαννακοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (προπονήτρια Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Κούλχαας 4, Ανδρεάδη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου 1, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Μ. Πάτρα 2, Κώτσια 5, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 3, Καϊάφα, Ε. Πατρα, Καλογεροπούλου 1, Σάντα 2.

Διαιτητές: Κ. Βασιλείου – Μάρκοβιτς.

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA