Δύο ακόμα μετάλλια, ένα ασημένιο του Στυλιανού Χατζηλιάδη και ένα χάλκινο του Χρήστου Μπόνια, πρόσθεσε στη συγκομιδή της η ελληνική αποστολή στη δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγωνισμάτων της Τεχνικής Κολύμβησης των World Games, το Σάββατο 9/7 (ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα), στο Μπέρμινγχαμ της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ.

Έτσι η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα με τέσσερα μετάλλια συνολικά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα (δείτε τα χθεσινά ΕΔΩ).

Πρωταγωνιστής ο Στυλιανός Χατζηλιάδης, λοιπόν, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 50 μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 18.74.

Στο ίδιο αγώνισμα, ο Χρήστος Μπόνιας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, αφού τερμάτισε τρίτος και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (50 μ. διπλά πέδιλα) με 18.99.

Στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. επιφάνεια, η Εθνική μας ομάδα με τους Γιώργο Καλτσουκαλά, Γιώργο Παναγιωτίδη, Αντώνη Τσουρουνάκη και Αναστάσιο Μυλωνάκη, κατέκτησε την 4η θέση με χρόνο 2:23.68.

Ο Αναστάσιος Μυλωνάκης, εξάλλου, τερμάτισε 7ος στα 50 μ. άπνοια με χρόνο 14.75.

Η Κατερίνα Μανιάτη, τέλος, ήταν όγδοη στα 100 μ. διπλά πέδιλα με 49.90.

ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων οι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας της Αλαμπάμα παρέθεσαν δείπνο στην ελληνική αποστολή σε μια βραδιά με πολλή συγκίνηση.

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments