Ασημάκη: «Σκεφτόμαστε μόνο την Ισπανία»

by Aquafeed 24

Ξεκάθαρος είναι ο πρωταρχικός στόχος της Εθνικής ομάδας γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού που ξεκινά την Κυριακή, όσον αφορά την υδατοσφαίριση.

Πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας είναι η Ισπανία στις 11:50 και η αρχηγός της ομάδας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, δηλώνει αισιόδοξη για την πρεμιέρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα της «γαλανόλευκης».

«Στις ΗΠΑ δεν πήγαμε σε τουρνουά αλλά δώσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, στην ομάδα που έχει ήδη πάρει την πρόκριση για το τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο , σε ένα περιβάλλον που δεν το γνωρίζαμε. Άρα νομίζω ότι δεν ήταν παιχνίδια για να βγει συμπέρασμα. Από εκεί και πέρα και στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά αυτά παιχνίδια προσπαθήσαμε να δουλέψουμε κάποια στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε στον πρώτα μας σημαντικό αγώνα απέναντι στην Ισπανία που μπορώ να χαρακτηρίσω αγώνα κλειδί για την συνέχεια μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αυτό τον αγώνα σκεφτόμαστε μόνο και προχωράμε. Μια πολύ καλή ομάδα αλλά στα μέτρα μας που την είχαμε νικήσει μέσα στην έδρα της σε μεγάλη διοργάνωση στο Ευρωπαϊκό της Βαρκελώνης πέρυσι και είχαμε χάσει στο παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που έγινε με τους νέους κανόνες. Το πόλο έχει αλλάξει, πιστεύω όμως θα είμαστε έτοιμες και όλα θα πάνε καλά».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA