Ασημάκη: «Μου στοίχισε αυτός ο τελικός – Παίζω με ενέσεις εδώ και δύο μήνες»

by Aquafeed 24

Μετά τον χαμένο τελικό με 13-11 από την Σαμπαντέλ στην Ευρωλίγκα η Αλεξάνδρα Ασημάκη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Ασημάκη γνωστοποίησε παράλληλα ότι τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και για να μπορεί να αγωνιστεί κάνει ενέσεις…

Αναλυτικά:

«Ο πρωταθλητισμός είναι μια “βουτιά στα βαθιά”. Για να επιβιώσεις πρέπει να ξέρεις “καλό κολύμπι” κυρίως για να μπορείς να βγεις γρήγορα στην επιφάνεια, έτοιμος ξανά να κατακτήσεις νέες κορυφές . Έχει χαρές, έχει λύπες, έχει εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να υπερνικήσεις και να συνεχίσεις να “κολυμπάς” για να κρατηθείς ψηλά.. “στον αφρό” . Δεν είναι εύκολο.. κανείς δεν είπε ότι είναι.. γι αυτό δεν είναι για όλους.. Είναι μόνο γι αυτούς που αντέχουν και ξέρουν να “κολυμπούν καλά”…κόντρα σε όλους και όλα πολλές φορές… Αυτοί είναι οι αληθινοί πρωταθλητές και όχι πάντα αυτοί που τελικά κατακτούν τον τίτλο..

Άλλωστε αυτό δε μπορεί να συμβαίνει πάντα.. Αν και είμαι απ τους αθλητές που δεν τους αρέσει να χάνουν.. ποτέ δε μου άρεσε η ήττα.. έμαθα όμως να την ξεπερνάω και να επιστρέφω πιο δυνατή.. Όπως έμαθα να ξεπερνάω και τον πόνο ψυχολογικό και σωματικό.. Τους τελευταίους δυο μήνες αγωνίζομαι με ενέσεις για να μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα γιατί ταλαιπωρούμε από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά δε σκέφτηκα στιγμή να τα παρατήσω γιατί η ομάδα είναι πρώτα και πάνω απ όλα και γι αυτή εμείς οι αθλητές έχουμε καθήκον να δίνουμε σώμα και ψυχή..

Δεν είναι θυσία είναι καθήκον μας.. πάντα έτσι το έβλεπα ! Στην καριέρα μου έχω συμμετάσχει σε 11 ευρωπαϊκούς τελικούς. Αλλά η απώλεια αυτού του ευρωπαϊκού τροπαίου φέτος μου στοίχισε πολύ. Σ έναν αγώνα που φαινόταν να είναι δικός μας, πού δώσαμε για άλλη μια φορά ψυχή και σώμα, κόντρα σε όλους και όλα απέναντι στην οικοδέσποινα Sabadell μέσα στη Βαρκελώνη, ηττηθήκαμε στα τελευταία λεπτά. Η πίκρα και η απογοήτευση μεγάλη γιατί θέλαμε πολύ αυτό το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για την ομάδα μας τον Ολυμπιακό! Για να την φτάσουμε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης!

Η υπερηφάνεια όμως μεγαλύτερη γι’ αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια πού είμαστε εκεί..στην ελίτ της Ευρώπης…κι εμείς θα συνεχίσουμε να “κολυμπάμε” για να μείνουμε εκεί …«στον αφρό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο πρωταθλητισμός είναι μια “βουτιά στα βαθειά”. Για να επιβιώσεις πρέπει να ξέρεις “καλό κολύμπι” κυρίως για να μπορείς να βγεις γρήγορα στην επιφάνεια, έτοιμος ξανά να κατακτήσεις νέες κορυφές . Έχει χαρές, έχει λύπες, έχει εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να υπερνικήσεις και να συνεχίσεις να “κολυμπάς” για να κρατηθείς ψηλά.. “στον αφρό” . Δεν είναι εύκολο.. κανεις δεν είπε ότι είναι.. γι αυτό δεν είναι για όλους.. Είναι μόνο γι αυτούς που αντέχουν και ξέρουν να “κολυμπούν καλά”..κόντρα σε όλους και όλα πολλές φορές.. Αυτοί είναι οι αληθινοί πρωταθλητές και όχι πάντα αυτοί που τελικά κατακτούν τον τίτλο.. Άλλωστε αυτο δε μπορεί να συμβαίνει πάντα.. Αν και είμαι απ τους αθλητές που δεν τους αρέσει να χάνουν.. ποτέ δε μου άρεσε η ήττα.. έμαθα όμως να την ξεπερνάω και να επιστρέφω πιο δυνατή.. Οπώς έμαθα να ξεπερνάω και τον πόνο ψυχολογικό και σωματικό.. Τους τελευταίούς δυο μήνες αγωνίζομαι με ενέσεις για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του αγώνα γιατί ταλαιπωρούμε από σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά δε σκέφτηκα στιγμή να τα παρατήσω γιατί η ομάδα είναι πρώτα και πάνω απ όλα και γι αυτή εμείς οι αθλητές έχουμε καθήκον να δίνουμε σώμα και ψυχή.. Δεν είναι θυσία είναι καθήκον μας.. πάντα έτσι το έβλεπα ! Στην καριέρα μου έχω συμμετάσχει σε 11 ευρωπαικούς τελικούς. Αλλά η απώλεια αυτού του ευρωπαϊκού τροπαίου φέτος μου στοίχισε πολύ. Σ έναν αγώνα που φαινόταν να είναι δικός μας, πού δώσαμε για άλλη μια φορά ψυχή και σώμα, κόντρα σε όλους και όλα απέναντι στην οικοδέσποινα Sabadell μέσα στη Βαρκελώνη, ηττηθήκαμε στα τελευταία λεπτά. Η πίκρα και η απογοήτευση μεγάλη γιατί θέλαμε πολύ αυτό το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Για την ομάδα μας τον Ολυμπιακό! Για να την φτάσουμε πάλι στην κορυφή της Ευρώπης! Η υπερηφάνεια όμως μεγαλύτερη γι’αυτά που έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια πού είμαστε εκεί..στην ελίτ της Ευρώπης..κι εμείς θα συνεχίσουμε να “κολυμπάμε” για να μείνουμε εκεί ..”στον αφρό” @olympiacossfp #truechampions #neverquit #alwayskeepfighting #nevergiveup #proudofthisteam #waterpolo#leneuroleague #womenswaterpolo #europeanchampionship #7 #teamgreece #olympiacos 🔴⚪️🇬🇷

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) στις

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA