Αρσένης Μαρούλης στο #AQF24: «Τέτοιου είδους παιχνίδια μας γεμίζουν εμπειρίες»

by Γιώργος Χρήστου

Τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι αθλητές του από τέτοιου είδους παιχνίδια στάθηκε σε δηλώσεις του στο #AQF24 ο Αρσένης Μαρούλης μετά το σπουδαίο διπλό του Ιωνικού Νίκαιας στην έδρα του Ηλυσιακού και τέταρτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας για την 6η αγωνιστική της Α2 Ανδρών του Νοτίου Ομίλου. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη όσο περνάει ο καιρός, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια και στην ομάδα των Ιλισίων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι μεταξύ δύο νεανικών ομάδων με εναλλαγές στο σκορ, αρκετές ευκαιρίες, πάθος, ρυθμό και δύναμη. Χαιρόμαστε να παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια καθώς μας γεμίζουν εμπειρίες και αποκομίζουμε αρκετά στοιχεία που χρειαζόμαστε λόγω του χαμηλού μέσου όρου ηλικίας του φετινού μας ρόστερ. Συγχαρητήρια στα παιδιά διότι προσπαθούν καθημερινά και παλεύουν όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε στα επόμενα παιχνίδια, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Ηλυσιακό».

Για το γεγονός ότι ο Ιωνικός μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και βρίσκει να έχει βρει τα πατήματά της: «Η ομάδα έχει κάνει 7-8 προσθήκες και έχει πολλές δυνατότητες. Σιγά σιγά δείχνει να «δένετε» εντός και εκτός νερού. Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι γιατί όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν καλύτερα τους ρόλους τους στην ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA