Αρνητικά τα τεστ στον Απόλλωνα!

by Aquafeed 24

Προς ικανοποίηση όλων στην ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, όλοι οι αθλητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου δεν βρέθηκαν θετικοί σε COVID-19.

Ύστερα από κρούσμα στην ομάδα του Απόλλωνα την Πέμπτη, άπαντες υποβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής σε τεστ και τα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά, καθώς όλοι είναι αρνητικοί.

Φυσικά, το παιχνίδι κόντρα στη Βουλιαγμένη το Σάββατο στις 13:30 παραμένει στο πρόγραμμα της Α1 ανδρών, ενώ σημειώνεται ότι οι παίκτες του Απόλλωνα θα υποβληθούν σε νέο τεστ την Τρίτη.

Δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα, εάν όλα γίνουν βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν εκδοθεί, καθώς για αυτές τις περιπτώσεις έχει γίνει μελέτη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον επιστημονικό κόσμο, επομένως υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που ακολουθούνται και δεν πράττει ο καθένας κατά το δοκούν, αναλόγως την περίσταση.

Δεν είναι στο χέρι της ΚΟΕ εάν θα αναβάλει ή όχι τον αγώνα, καθώς δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που δεν έχουμε τρία (3) κρούσματα συνολικά, αλλά μόλις ένα, ακόμη και εάν οι δύο σύλλογοι ζήτησαν ή ζητήσουν αναβολή.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA