Άρης: Ομοσπονδιακός προπονητής στη Ζιμπάμπουε ο Κώστας Παυλίδης

Ο Κώστας Παυλίδης ανοίγει τα φτερά του για να μεταδώσει τις γνώσεις του στο άθλημα της υδατοσφαίρισης σε τόπους... αχαρτογράφητους.

by Aquafeed 24

Το εκάστοτε άθλημα είναι ίδιο παντού, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Η κάθε χώρα, ήπειρος, έχει σίγουρα τη δική της ταυτότητα, ίσως και τις δικές της μικροδιαφορές στους κανονισμούς όμως στο «όλον« του, το κάθε σπορ, η φύση του κάθε αθλήματος είναι η ίδια όπου κι αν παίζεται. Με τη διαφορά βέβαια της δημοφιλίας και της αναγνωσιμότητας σε κάθε τόπο.

Η αγωνιστική χρονιά λοιπόν για τον Κώστα Παυλίδη, προπονητή του Άρη Θεσσαλονίκης δεν τελείωσε. Οι «κίτρινοι» που προπορεύονταν στον πρώτο γύρο του Βορείου Ομίλου της Α2 κατηγορίας πόλο ανδρών και έμοιαζαν ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά των play off όμως εκεί η νεανική ΝΕΠ τους λύγισε και το όνειρο της της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, πήρε παράταση.

Η σεζόν όμως για τον Κώστα Παυλίδη, τον «καπετάνιο» των Θεσσαλονικέων, έχει και συνέχεια και μάλιστα εκτός των συνόρων. Ο τεχνικός της ομάδας αποδέχθηκε την πρόκληση και ανέλαβε ομοσπονδιακός προπονητής της U16 ομάδας κοριτσιών της Ζιμπάμπουε, με φόντο τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μανίσα στην Τουρκία (28/6-4/7). Παρθενική παρουσία για την αφρικανική ομάδα στο εν λόγω ηλικιακό γκρουπ σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και σκοπός της παρουσίας του Έλληνα προπονητή αλλά και της συμμετοχής στη διοργάνωση, είναι τα παιδιά να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν, με τη βαθμολογική κατάταξη να έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Μεγάλη τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για το σύλλογο της Θεσσαλονίκης η ανάληψη καθηκόντων σε αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μιας χώρας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA