Με την αισιοδοξία και την πίστη ως οδηγούς πορεύεται η Εθνική ομάδα Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μανίσα, με την Ελλάδα να έχει έως τώρα 3/3 νίκες, έχοντας εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 16:30 τη νικήτρια του ζευγαριού Κροατία – Σλοβακία.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη έχει κάθε στοιχείο στο παιχνίδι της για να καταφέρει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ όπως δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Αριάδνη Καραμπέτσου, στο #AQF24 εάν η «Γαλανόλευκη» συνεχίσει να δείχνει αυτό το πρόσωπο θα μπορέσει να πετύχει τον τελικό της στόχο που είναι η διεκδίκηση και η κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό.

Οι δηλώσεις της Αριάδνης Καραμπέτσου στο #AQF24: 

«Με τη χθεσινή νίκη καταφέραμε να κάνουμε το 3/3 και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο όπως και την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα. Σήμερα που δεν θα αγωνιστούμε λόγω της κατάκτησης της 1ης θέσης στον όμιλο μας, θα αφιερώσουμε χρόνο στη διόρθωση λαθών που αφορούν το χθεσινό παιχνίδι. Επιπλέον, είναι αναγκαίο να ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχολογικά διότι τα επόμενα παιχνίδια απαιτούν ιδιαίτερη προσήλωση, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε το επίπεδο και την ποιότητα αυτής της ομάδας σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό. Τέλος, είμαι ευχαριστημένη από την έως τώρα πορεία της ομάδας όπως και από την ατομική μου προσπάθεια. Είμαι βέβαιη πως εάν συνεχίσουμε να δείχνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο, θα πετύχουμε τον τελικό μας στόχο, δηλαδή την διεκδίκηση και μετέπειτα την κατάκτηση ενός μεταλλίου».