Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας, Αργύρης Θεοδωρόπουλος σε δηλώσεις του στο #Aquafeed24 μετά την ήττα της ομάδας του από τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson για την 8η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που είχε η Γλυφάδα με πολλές απουσίες αλλά και στη βελτίωση του συλλόγου ειδικά στα παιχνίδια της Ευρώπης, ενώ στάθηκε στην αναμέτρηση με την Πάντοβα χαρακτηρίζοντας ότι άλλοι παράγοντες έκριναν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα που έδειξε ο ΑΝΟΓ κόντρα στον Άλιμο: «Ξεκινήσαμε πιο νωθρά βέβαια έχει να κάνει με το πως παίζει ο αντίπαλος και το τι ανέχεια έχει σ’ αυτό το κομμάτι. Οπότε αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας στα μέσα και στη διάρκεια του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των κοριτσιών γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με αρκετές απώλειες λόγω ιώσεων. Έπαιξε η Βασιλική Τσιάρα που πήγε πάρα πολύ καλά που δεν είχε χρόνο συμμετοχή στο τέρμα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι εγκεφαλικά για διαφορετικού τρόπου παιχνίδι, το οποίο είναι καλό διότι κερδίζουμε κάποιες εμπειρίες».

Για την βελτίωση που παρουσιάζει η Γλυφάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Ειδικά στα παιχνίδια της Ευρώπης έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο αν και η φιλοσοφία για μένα δεν είναι να έχεις ευρωπαϊκό παιχνίδι για να έχεις κίνητρο. Πρέπει κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζεις σαν τελικό. Όντως έχουμε καταφέρει να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και η αλήθεια είναι στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Πάντοβα δε χάσαμε απλά στις λεπτομέρειες αλλά νομίζω άλλοι έκριναν το αποτέλεσμα».