Αψεγάδιαστος Ολυμπιακός και 4/4 κόντρα στην ΑΕΚ!

by Aquafeed 24

Τέταρτη διαδοχική επικράτηση για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, με τον «Θρύλο» του Σάσα Τσίριτς να επικρατεί 16-0 της ΑΕΚ, στον Πειραιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Με πάρα πολλά νεαρά κορίτσια από τις ακαδημίες του, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με σκορ 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 6-0 στη δεύτερη περίοδο, ενώ η αψεγιάδαστη αμυντική εικόνα των «ερυθρόλευκων» συνεχίστηκε και στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 11-0. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να μη δεχθεί γκολ ούτε στην τελευταία περίοδο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 16-0!

Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» του Τσίριτς έχουν 12 βαθμούς, ενώ η ανανεωμένη ΑΕΚ του Μάρκο Μίτσιτς δεν έχει ακόμη συγκομιδή, έχοντας ωστόσο δώσει ήδη τα πολύ δυνατά παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΝΟ Βουλιαγμένης. Από την ΑΕΚ, απουσίαζε στο εν λόγω παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η βασική φουνταριστός, Αλεξάνδρα Καλαϊτζή, η οποία είναι τραυματίας.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς δεν χρησιμοποίησε καθόλου τις Σταματοπούλου, Μ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Ελ. Πλευρίτου, Β. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Δουρέκα. Το τελευταίο τέρμα σημείωσε η Μ. Οικονόμου, ενώ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίσθηκε η Κωνσταντοπούλου, βασική τερματοφύλακας της «ασημένιας» παγκόσμιας ελληνικής ομάδας Κ16, τον περασμένο Αύγουστο στη Λάρισα. Από την άλλη, η ΑΕΚ είχε μόνον δέκα αθλήτριες στη σύνθεσή της.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα 3, Χριστοδούλου 3, Τζωρτζακάκη 2, Τριχά 1, Παπαδοπούλου 1, Σιούτη, Μαργαρίτη 1, Τορνάρου 2, Δρακωτού 1, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη, Κωνσταντοπούλου, Μ. Οικονόμου 1, Ελ. Οικονόμου

ΑΕΚ (Μάρκο Μίτσιτς): Νίγκρο, Λαλέλεϊ, Γεωργίου, Μπινιάρη, Γκίλλα, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Μιχαηλίδου, Φελλά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA