Απόστολος Χρήστου: «Οι δυο τελικοί ο στόχος μου»

by Γιώργος Χρήστου

Το χάλκινο μετάλλιο το 2021 στο Καζάν στα 100μ ύπτιο, είναι το μοναδικό που έχει κατακτήσει ο Απόστολος Χρήστου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στην 50άρα, αναχωρεί σήμερα (3/12) για το Οτοπένι της Ρουμανίας προκειμένου να αγωνιστεί στα 50μ και στα 100μ ύπτιο με υψηλές βεβαίως φιλοδοξίες, όπως συμβαίνει πάντα.

Ο Απόστολος αναφέρει σχετικά μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος: «Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι ένας ενδιάμεσος στόχος μέσα στην σεζόν και θέλω να κάνω μια καλή εμφάνιση και να είμαι ανταγωνιστικός, θέλοντας να συμμετάσχω και στα δυο αγωνίσματα μου στον τελικό της διοργάνωσης και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ σ αυτές τις κούρσες». Όλοι γνωρίζουμε βεβαίως τί είναι το καλύτερο που μπορεί…

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ξεκινήσει από την πρώτη κι όλας μέρα των αγώνων, την Τρίτη 5/12 με τον προκριματικό στα 50μ ύπτιο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας είναι οι ημιτελικοί και στις 6/12 (επίσης το απόγευμα) έχει προγραμματισθεί ο τελικός του αγωνίσματος.

Στα 100μ ύπτιο θα «πέσει» στις 7/12 (πρωί προκριματικός, απόγευμα ημιτελικός) ενώ ο τελικός είναι για τις 8/12.

Το πρωϊνό πρόγραμμα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (5-10/12) θα αρχίζει στις 09:30 και το απογευματινό στις 18:00 (με τη Ρουμανία έχουμε ίδια ώρα).

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA