Απόστολος Χρήστου: «Απαιτούνται θυσίες, θέλει υπομονή»

by Γιώργος Χρήστου

Για τον Απόστολο Χρήστου δεν ήταν…αρκετό το ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι και ήθελε να έχει στις αποσκευές του και ένα δεύτερο. Τα κατάφερε σήμερα (15/12) στο ΟΑΚΑ όπου διεξάγονται οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Open Κατηγορίας & Νέων ανδρών / γυναικών, και έτσι στη «Πόλη του Φωτός» θα αγωνισθεί σε 100μ και 200μ ύπτιο.

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού μέσα σε λίγες λέξεις…μετέφερε μετά τη νέα του επιτυχία, το μυστικό που παραμένει στη κορυφή: «Είναι η επιμονή στη σκληρή δουλειά, η καθημερινότητα που είμαι μαθημένος και δίνω το 100%, απαιτούνται θυσίες, θέλει υπομονή, αλλά όταν βλέπεις ότι ο κόπος σου ανταμείβεται, πιστεύω πως είναι το καλύτερο δώρο. Κάθε μέρα είμαι στο νερό, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και φαίνεται αυτό με τη διάρκεια που έχω ως αθλητής».

Οι στόχοι του για το 2024: «Πρώτος στόχος πλέον είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα, βασικότερος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες και ένα μήνα πριν το πέρασμα από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, μια καλή ευκαιρία για ένα καλό αγώνα πριν το Παρίσι. Βήμα βήμα, να είμαι καλά στη Ντόχα και να έχω ένα καλό ρυθμό μετά μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να επιστρέψω ευχαριστημένος από τη προσπάθειά μου».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA