Λίγες ώρες μετά την είδηση του #AQF24 πως ο Πανιώνιος είναι μπροστά σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή, αυτή του Άντρια Μπιτάζτε, ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση αφού ο Γεωργιανός φουνταριστός ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Νέας Σμύρνης! Με αυτή τη μεταγραφή ο Πανιώνιος δυναμώνει ακόμα περισσότερο έχοντας πληθώρα ποιοτικών λύσεων στο ρόστερ του.
 Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:
Νέα μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα των Ανδρών με την απόκτηση του Andria Bitadze
Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή φουνταριστού Andria Bitadze. Ο Andria Bitadze, διεθνής με την Εθνική Γεωργίας, είναι γεννηθείς 17.05.1997 με ύψος 204 cm και βάρους 111 Kgr. Έχει αγωνιστεί με τις PVK Jadran Herceg-Novi (2013 — 2015), CN Barcelona, Barcelona (2015 — 2016), Roma Vis Nova, Rome (2016 — 2018), VK Crvena Zvezda, Belgrade (2018 — 2019) και WPC Dinamo Tbilisi 2019 — σήμερα. Με όλες αυτές τις ομάδες έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις παίζοντας ταυτόχρονα για πολλά χρόνια και στο Champions League, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο κορυφαίων Εθνικών και Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, έχει συμμετάσχει επί σειρά ετών στις Εθνικές ομάδες Εφήβων, Νέων Ανδρών, Ανδρών σε σημαντικές διοργανώσεις, μέχρι και σήμερα που συνεχίζει με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που γίνεται στην Ουγγαρία.
Με την απόκτησή του, η ομάδα μας ισχυροποιείται ακόμη πιο πολύ ειδικά στην επιθετική της γραμμή.
Adria καλώς όρισες στην ομάδα μας!!! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!