Απόλλων Σμύρνης: Το «αντίο» και το «ευχαριστώ» στον Νίκο Δεληγιάννη!

by Aquafeed 24

Άμεση ήταν η αντίδραση του τμήματος υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς η «ελαφρά ταξιαρχία» αποχαιρέτησε επίσημα με ανακοίνωση τον Νίκο Δεληγιάννη, ο οποίος δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ύστερα από τέσσερα χρόνια επιτυχιών.

Η ανακοίνωση στο apollonwaterpolo.gr: 

Η διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Δεληγιάννη, τον οποίο ευχαριστεί για την πολύ σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας.

Μετά από τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια συμπόρευσης οι δρόμοι της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» και του 48χρονου προπονητή χωρίζουν.

Ο Νίκος Δεληγιάννης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης τον Νοέμβριο του 2020, οδηγώντας τους «κυανόλευκους» σε πλείστες διακρίσεις εντός και εκτός των ελληνικών τειχών με κορυφαία, βεβαίως, την κατάκτηση του LEN Challenger Cup τον Απρίλιο του 2023! Μια σπουδαία επιτυχία που θα μείνει χαραγμένη με χρυσά και ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου μας όσο και στην προπονητική διαδρομή του ιδίου.

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί ξανά τον Νίκο Δεληγιάννη για τη σημαντική προσφορά του στο τμήμα Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, το οποίο τη σεζόν που τελείωσε έφτασε και στην παρθενική παρουσία του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Νίκο, εκτιμούμε βαθιά τη σπουδαία προσφορά σου στον Απόλλωνα Σμύρνης και σ’ ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα χρόνια της κοινής μας συμπόρευσης. Εις το επανιδείν…

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA