Απόλλων Σμύρνης: Ο Διονύσης Μπραΐμης πλησιάζει σε γνώριμα λημέρια

by Aquafeed 24

Δεν ξεχνιούνται εύκολα οι δυνατές στιγμές, εκείνες οι ημέρες που γράφεται ιστορία. Αυτά μας ωθούν για την επόμενη δημιουργία, για τον νέο μεγάλο στόχο. Δεν είναι απαραίτητο οι δρόμοι να ενώνονται ξανά, ωστόσο καμιά φορά συμβαίνει…

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει εκείνο το μεσημέρι στη Βαρκελώνη, όπου ο Απόλλων Σμύρνης κατέκτησε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από τους Απολλωνιστές. Εκεί, μέσα στο πανδαιμόνιο, εμφανίστηκε ο Διονύσης Μπραΐμης, παίρνοντας την ντουντούκα και ξεκινώντας το πάρτι της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι δρόμοι του Απόλλωνα με τον Διονύση Μπραΐμη χώρισαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τον νεαρό περιφερειακό να φορά το σκουφάκι του Παναθηναϊκού με επιτυχία, βοηθώντας τους «πράσινους» στη δεξιά πλευρά να πραγματοποιήσουν την καλύτερη πορεία των τελευταίων πολλών ετών. Ύστερα από περίπου έναν χρόνο, ο Διονύσης Μπραΐμης βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο «Σεράφειο» για να ανταμώσει με παλιούς φίλους, έστω και αν εκεί δεν θα βρει πια τον Νίκο Δεληγιάννη, που αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα είναι ένα όνομα που δεν έχει ακουστεί.

Απόλλων Σμύρνης: Αποχωρεί από τον πάγκο ο Νίκος Δεληγιάννης!

Μια σημαντική προσθήκη για τον Απόλλωνα στη δεξιά πλευρά, με τον Μπραΐμη να έχει αποδείξει την ποιότητά του, αλλά και την ενσυναίσθηση με την οποία τιμά το σκουφάκι των ομάδων που υπηρετεί.

Για τον Απόλλωνα, αυτή δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη, καθώς προηγήθηκε εκείνη του Χάρη Ρομπόπουλου και ακολουθούν ακόμη δύο, που δεν αφορούν περιφερειακούς παίκτες.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA