Απόλλων Σμύρνης: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

"Βράζουν" στον Απόλλωνα Σμύρνης για τις διαιτητικές αποφάσεις στον πρόσφατο αγώνα κόντρα στη Βουλιαγμένη και το εξέφρασαν μέσω επιστολής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υδατοσφαίρισης.

by Μάνος Φυρογένης

“Φωνάζουν” στον Απόλλωνα Σμύρνης για την μεταχείριση που έλαβαν από τους διαιτητές στον πρόσφατο αγώνα κόντρα στον ΝΟΒ για την τρίτη αγωνιστική της Β΄ φάσης του G1 ομίλου της Α1 πόλο των ανδρών.

Τίποτα περισσότερο από το… «50-50 στις αναμετρήσεις όλων των ομάδων» δεν ζητούν οι άνθρωποι της «αμφίβιας ελαφράς ταξιαρχίας» που εξέφρασαν μάλιστα τα παράπονά τους μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υδατοσφαίρισης.

Το… ποτήρι ξεχείλισε για εκείνους όπως αναφέρουν με την «άδικη» αποβολή του Στέφανου Γαλανόπουλου που τους έβγαλε από τα ρούχα τους και καθόρισε τον τελικό νικητή στο παιχνίδι του Σαββάτου (16/3). Πιο αναλυτικά ο Απόλλων Σμύρνης ζήτησε « την ισότιμη αντιμετώπιση των αθλητών του αλλά και του τεχνικού του επιτελείου, διότι έχει διαφανεί, σε κάποιες περιπτώσεις, πως δεν υπάρχει η ίδια… ευαισθησία με όλους.»

Επίσης σημείωσε πως «έχει αποδεχτεί, όταν του αναλογούν, τις ευθύνες του, εκφράζοντας παράλληλα την απορία για την ατιμωρησία διαιτητών που υποπίπτουν σε σφάλματα.»

Ενώ κατέληξε στο γεγονός ότι «προέβη για πρώτη φορά σε αυτή τη διαμαρτυρία έχοντας την ηθική υποχρέωση να το πράξει απέναντι στον κόπο των παικτών του, του τεχνικού του επιτελείου, τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του και τους πολυάριθμους φιλάθλους του.»

Αναλυτικότερα όπως ακριβώς υπάρχει η είδηση και στο www.apollonwaterpolo.gr

“Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας υδατοσφαίρισης απέστειλε ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με τον ΝΟ Βουλιαγμένης με αποκορύφωμα την άδικη αποβολή του Στέφανου Γαλανόπουλου.

Στην επιστολή ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης δεν ζητά τίποτα περισσότερο από το 50-50 σε όλους τους αγώνες του, αλλά και το 50-50 στις αναμετρήσεις όλων των ομάδων.
Επίσης ζητά την ισότιμη αντιμετώπιση των αθλητών του αλλά και του τεχνικού του επιτελείου, διότι έχει διαφανεί, σε κάποιες περιπτώσεις, πως δεν υπάρχει η ίδια… ευαισθησία με όλους.
Μεταξύ άλλων ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης τονίζει πως έχει αποδεχτεί, όταν του αναλογούν, τις ευθύνες του, εκφράζοντας παράλληλα την απορία για την ατιμωρησία διαιτητών που υποπίπτουν σε σφάλματα.
Επισημαίνει, τέλος, ότι προέβη για πρώτη φορά σε αυτή τη διαμαρτυρία έχοντας την ηθική υποχρέωση να το πράξει απέναντι στον κόπο των παικτών του, του τεχνικού του επιτελείου, τους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του και τους πολυάριθμους φιλάθλους του.”

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA