Το Aquafeed24 βρέθηκε από σύμπτωση στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης το πρωί της Τρίτης και εντόπισε τον Ισπανό προπονητή, Τσους Μαρτίν!

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία να κάνουμε ρεπορτάζ και ενημερωθήκαμε για την πλήρη αλήθεια της κατάστασης, ωστόσο μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στη χώρα μας, ύστερα από πρόσκληση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, όσον αφορά, φυσικά, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ανδρών.

Η πρόσκληση προς τον Μαρτίν έγινε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ο Ισπανός βρίσκεται στην Αθήνα για να βρει τόπο διαμονής, καθώς και για να δει την καλύτερη επιλογή για το σχολείο των παιδιών του. Αυτή είναι η πραγματικότητα έως τώρα. Αλλά…

Η συγκλονιστική επιτυχία της Εθνικής ομάδας ανδρών στο Τόκιο και το αργυρό μετάλλιο που χάρισαν στην χώρα τα παιδιά και οι προπονητές τους, έχει «παγώσει» το θέμα με απόφαση της διοίκησης της ΚΟΕ, του προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου, ο οποίος επιδεικνύει υψηλό αίσθημα ευθύνης και αναγνωρίζει το κατόρθωμα του Θοδωρή Βλάχου και του Δημήτρη Κραβαρίτη.

Ο Ισπανός τεχνικός εμφανίστηκε μπερδεμένος με την όλη κατάσταση, καθώς τα δεδομένα άλλαξαν καθοριστικά μετά την επιτυχία της Εθνικής ανδρών. Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος πρότεινε νέα συνεργασία στον Θοδωρή Βλάχο με βελτιωμένες αποδοχές, αναγνωρίζοντας το μέγεθος του Έλληνα προπονητή, ο οποίος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών στην ελληνική υδατοσφαίριση. Ωστόσο, η πάγια προεκλογική υπόσχεση της διοίκησης Γιαννόπουλου, που κατά τη γνώμη μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του «Κολυμπάμε Μαζί», ήταν «Ή σε σύλλογο ή στην Εθνική». Ο νέος πρόεδρος το τόνισε σε συνέντευξη του στο SPORT24.

Η απόφαση και το μπαλάκι είναι στα χέρια του Θοδωρή Βλάχου, του πιο επιτυχημένου τεχνικού στην ιστορία μας, ο οποίος έχει καταστρώσει πλάνο κορυφής με τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη ένα, δηλαδή, με την αγαπημένη του ομάδα που λατρεύει και τον λατρεύουν οι οπαδοί της. Μην λησμονούμε ότι ο «Θρύλος» είναι το κορυφαίο brand name στις διοργανώσεις της LEN.

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, τις οποίες θα παραθέσουμε σε νέο άρθρο, ανοίγοντας το χρονοντούλαπο της ιστορίας, ωστόσο αυτή τη στιγμή σας ενημερώνουμε ότι ο Μαρτίν βρίσκεται στην Ελλάδα για την Εθνική ανδρών, αλλά η ΚΟΕ αναγνωρίζει την προσφορά Βλάχου και πάγωσε το θέμα του Ισπανού τεχνικού, έως ότου ο πολυνίκης Έλληνας προπονητής πάρει την απόφαση του.

Το θέμα είναι αποκλειστικό του Aquafeed24.

Facebook Comments