Με πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις από το LEN Champions League επιστρέψει στις αποσκευές του το νεανικό σύνολο του ΑΝΟ Γλυφάδας που θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο LEN Euro Cup! Το συγκρότημα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ηττήθηκε με 21-11 από την πανίσχυρη και διοργανώτρια Ουίπεστ για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ουίπεστ – ΑΝΟ Γλυφάδας 21-11

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο οκτάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Ελευθερίας Φουντωτού αλλά οι Μαγυάρες δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Η οικοδέσποινα ισοφάρισε σε 1-1 με την Ριμπάνσκα σε παίκτρια παραπάνω και έκανε το 2-1 χάρη σε τέρμα της Βαρό. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι με την Ελευθερία Φουντωτού αλλά η Ουίπεστ έκλεισε προηγούμενη το πρώτο οκτάλεπτο στο 4-2. Στη δεύτερη περίοδο ο ΑΝΟΓ κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά της περιόδου όπου δύο φορές μείωσε στο γκολ (5-4, 6-5) χάρη σε τέρματα των Αναστασία Λούδη και Διονυσία Κουρέτα αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαγυάρες ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στη νίκη χωρίς να απειληθούν από τη Γλυφάδα που έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε τόσο ισχυρό και έμπειρο αντίπαλο που αγωνιζόταν εντός έδρας. Πρώτες σκόρερ για την ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ήταν οι Ελευθερία Φουντωτού και Διονυσία Κουρέτα που σημείωσαν από τρία τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Θωμαΐς Μουστακαρία και Αναστασία Λούδη και ένα η Ο’ Ράιλι.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 7-4, 5-3, 5-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου Π., Μουστακαρία 2, Λούδη Αν. 2, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι, Ο’Ράιλι 1, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα 3, Τσιάρα