Είναι οριστικό. Το Final-4 του Kυπέλλου υδατοσφαίρισης Γυναικών, που επρόκειτο σύμφωνα με τους αρχικούς σχεδιασμούς να διεξαχθεί στο Καρπενήσι, θα γίνει τελικά σε κάποιο κολυμβητήριο της Αττικής.

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για τις 17 και 18 Ιουλίου και θα γίνει σε ένα από τα κολυμβητήρια της πρωτεύουσας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς.

Αυτό έκριναν ως πιο σωστό οι υπεύθυνοι του αθλήματος, καθώς από τη στιγμή που όλοι οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές (και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ), δεν υφίσταται ο λόγος διεξαγωγής του F-4 σε έδρα της περιφέρειας, δηλαδή η διάδοση και προβολή του αθλήματος εκτός κέντρου. Σχετικά ενημερώθηκε και στη σημερινή σύσκεψη ο Αντπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός.

Στο Final-4 του Kυπέλλου Γυναικών έχουν ήδη προκριθεί Ολυμπιακός, ΝΕ Πατρών και Νηρέας Χαλανδρίου, ενώ εκκρεμεί ο αγώνας μπαράζ ΝΟ Βουλιαγμένης – Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάλλου, τα περισσότερα από τα σωματεία της Α1 Ανδρών που ρωτήθηκαν από την ΚΟΕ είναι αρνητικά στη διεξαγωγή των πλέι οφ και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 8 Ιουλίου με τη διεξαγωγή της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Απομένει να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αύριο Πέμπτη 25/6, οπότε και εκπνέει η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής που έχει ζητήσει η ΚΟΕ…

Facebook Comments