Από μια κόκκινη για Παναθηναϊκό και Ηλυσιακό -Έκλεισε με νίκη το «τριφύλλι»!

by Aquafeed 24

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τον Παναθηναϊκό και τον Ηλυσιακό στο πολύ χρήσιμο για συμπεράσματα 15ο τουρνουά του ΣΕΔΥ ανδρών, με το «τριφύλλι» του Δημήτρη Μάζη να φθάνει στη νίκη με σκορ 13-6.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και προηγήθηκε με 5-0 στο 1ο οκτάλεπτο, ενώ στην 2η περίοδο και συγκεκριμένα στο 4:51 αποβλήθηκαν χωρίς αντικατάσταση ο Δημήτρης Σγουρίδης και ο Μανώλης Τσιστράκης, καθώς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα βιαιοπράγησαν ο ένας στον άλλον, με συνέπεια για τέσσερα λεπτά κάθε ομάδα να παίξει με έναν παίκτη λιγότερο.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντανίλο Άτζιτς με τέσσερα τέρματα, ενώ ακολούθησε ο Νίκος Αλβέρτης με τρία. Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την 7η θέση στο τουρνουά, ενώ ο Ηλυσιακός του Τάσου Σχίζα την 8η.

Οκτάλεπτα: 5-0, 4-4, 4-1, 0-1

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Ζερβουδάκης 2, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Σιαμάς Χ., Άτζιτς 4, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 3, Βασιλάκης, Χωματάς.

Ηλυσιακός (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπόμπος, Τσιστράκης, Λεμπέσης, Σφηκάκης 1, Αράι 2, Τούμπουρος 1, Τασσόπουλος, Ξυλάς, Αράκι 2, Ασβέστης, Παναγιότι, Καπρούλιας

Διαιτητές: Κραβαρίτης – Στεφανάκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA