Φοβερό παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές στη Γλυφάδα, με τον Υδραϊκό και τον ΝΟ Χανίων να προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, με τον Χάρη Ρομπόπουλο να γράφει το 12-11 στο τελευταίο λεπτό και τον Άρια Σολεϊμάνιπακ να δίνει τον βαθμό στους Κρητικούς, εννέα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 12-12

Οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πλέον ο ΥΝΟ του Νίκου Καραμάνη, ο οποίος αποβλήθηκε λίγο πριν το φινάλε έχει 28β., ενώ ο ΝΟ Χανίων του Μάνθου Βουλγαράκη 25β.

Αναμφίβολα ήταν μια μεγάλη μάχη, με ένταση και παράπονα, με τα Χανιά να προηγούνται με 1-5 στο πρώτο οκτάλεπτο και τον Υδραϊκό να μειώνει, ενώ από ένα σημείο και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι. Στο τελευταίο λεπτό, η ασίστ του Μπλάνη έδωσε στον Ρομπόπουλο τη δυνατότητα να σκοράρει για το 12-11 ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Σολεϊμάνιπακ με σουτ από αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 12-12.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 12-12

Οκτάλεπτα: 1-5, 4-1, 2-2, 5-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές, Τακάτα 1, Παπαδημητρίου, Γκαράνης 3, Σουζούκι 2, Μπλάνης 1, Ρομπόπουλος 5, Δημακόπουλος, Λιαπάκης, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Μακαντάνης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 2, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 2, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Μαραγκουδάκης, Χατζηκυριακάκης 2.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Θωμάς

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλλος