ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανατροπή εκτός έδρας και η Ουΐπεστ νέα ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

by Aquafeed 24

Παίρνει τα σκήπτρα από τον Εθνικό Πειραιά και τα κέρδισε δίκαια, μέσω απίστευτης ανατροπής στην έδρα της Φερεντσβάρος! Η Ουΐπεστ είναι η νέα Κυπελλούχος Ευρώπης, μετά το 9-13 με το οποίο επικράτησε, ανατρέποντας το 9-8 της «Φράντι» από τον πρώτο τελικό του LEN Euro Cup! Τέσσερα γκολ στον δεύτερο τελικό η Καμίλα Φάραγκο.

Όπως προαναφέρθηκε, η ομάδα του Μάρτον Μπέντσουρ είχε ηττηθεί στην έδρα της με 9-8 από τη Φερεντσβάρος, ωστόσο πήγε με αυτοπεποίθηση στην έδρα της «Φράντι» και ο τελικός ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, αλλά κυρίως δύο ομάδες που με νύχια και με δόντια πάλευαν για να μην… αποχωριστούν η μια την άλλη.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, Πάνια Τίμπα έβαζε μπροστά τη UVSE με 9-10, ισοφαρίζοντας τη διαφορά του πρώτου τελικού και ποιος να περίμενε ότι αυτό το γκολ θα ένεργοποιούσε τις… νιτρομπουκάλες στη «μηχανή» της Ουΐπεστ, η οποία με δύο διαδοχικά γκολ της Μπάκσα και το κερασάκι στην τούρτα από την Σέγκεντι είδε το σκορ να ανεβαίνει στο 9-13 και το τρόπαιο να πηγαίνει στα χέρια της.

Η Ουΐπεστ είναι η νέα Κυπελλούχος Ευρώπης και υπενθυμίζεται ότι για να φθάσει έως εδώ, είχε αποκλείσει δύσκολα τον Εθνικό Πειραιά στα προημιτελικά.

FTC – UVSE 9-13 (Συνολικό σκορ 18-21)

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA