Απίστευτα πράγματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κουβέιτ, καθώς η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε τον Τεό Λοράντο με δύο αγωνιστικές, απόφαση που όμοια της δεν έχει επαναληφθεί και μάλιστα εις βάρος παγκόσμιας πρωταθλήτριας που διεκδικεί ξανά το χρυσό.

Όσο τραβηγμένη και αν θεωρήθηκε η συμπεριφορά του Έλληνα προπονητή στον προημιτελικό με τις ΗΠΑ, εκεί όπου αποβλήθηκε στη δεύτερη περίοδο, δεν νοείται να χάνει εκτός του ημιτελικού και τον μεγάλο τελικό λόγω τιμωρίας!

Είναι αναμφίβολα μια σκληρή απόφαση που πρέπει να αντιμετωπίσει η Εθνική ομάδα, ενώ πριν από λίγο μας έγινε γνωστό ότι δεν άφησαν τον Έλληνα προπονητή και εν ενεργεία Παγκόσμιο Πρωταθλητή να μπει καν στην πισίνα την ώρα του ημιτελικού! Πράγματα που δεν έχουν ξαναγίνει, ενώ ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, επέστρεψε στην Ελλάδα από το Κουβέιτ πριν ακόμη γίνει ο προημιτελικός της Εθνικής με τις ΗΠΑ. Ενδεχομένως το κύρος του και η θέση του ως αντιπρόεδρος της LEN να βοηθούσε την κατάσταση, ωστόσο αυτό δεν έγινε ποτέ και τώρα η Εθνική βιώνει κάτι πολύ σκληρό!

Υπομονή σε όλους!

 

Facebook Comments