Με έντονο ύφος συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην πλευρά του Θανάση Κοντάκου και του Ανδρέα Μοίραλη, σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν προ ημερών στο «Α. Πεπανός» της Πάτρας ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Μέσω επιστολής, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Θανάση Κοντάκου, Παναγιώτης Ορφανός, απαντά στην επιστολή του δικηγόρου του Ανδρέα Μοίραλη, Κωνσταντίνου Κρεμμύδα, υποστηρίζοντας ότι η πλευρά Μοίραλη επιχειρεί: «Μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας», ενώ καλεί σε δημοσίευση του επίμαχου βίντεο από τις κάμερες του ΠΕΑΚ την πλευρά του διεθνούς διαιτητή.

Η επιστολή – απάντηση που κοινοποιήθηκε στο #AQF24:

Η επιστολή που αναρτήθηκε δημόσια πριν λίγες ημέρες από τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Κρεμμύδα, πληρεξούσιο του κ. Μοίραλη, σε ιστότοπο πανελλήνιας εμβέλειας που ασχολείται με τα αθλήματα του υγρού στίβου, αλλά και σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες τοπικών μέσων ενημέρωσης, αποτελεί μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από όσα αληθώς διαδραματίστηκαν το απόγευμα της 04ης-07ου-2023 εντός του κολυμβητηρίου Αντώνης Πεπανός.

Το εριστικό ύφος της επιστολής και η απεγνωσμένη προσπάθεια δημιουργίας στρεβλών εντυπώσεων αναφορικά με τα γεγονότα δεν προκαλεί εντύπωση και είναι άμεση αντανάκλαση τόσο της συμπεριφοράς όσο και των κατάπτυστων πράξεων που υπέστη ο κ. Κοντάκος και φανερώνουν δυστυχώς ότι έννοιες όπως μεταμέλεια, ανάληψη ευθύνης και συγνώμη είναι άγνωστες σε μερικούς.

Περαιτέρω, οι ισχυρισμοί που αναφέρονται στην επιστολή και παρατίθενται αυτολεξεί παρακάτω όπως: 

«οι καταγγελίες του Θανάση Κοντάκου είναι μυθιστόρημα για βράβευση» , 

«ότι ο καταγγέλων (Αθανάσιος Κοντάκος) δεν δέχθηκε καμία γροθιά» ,

«ότι κανείς νεαρός αθλητής δεν αντιλήφθηκε τον φερόμενο ως ξυλοδαρμό αφού αυτός ουδέποτε έγινε»,

«ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και συκοφαντικές»,

«ότι λιποθύμησε» – (σημειωτέο εδώ ότι ο κ. Κοντάκος δεν έχει προβεί ποτέ σε δήλωση ενώπιον δημόσιας αρχής ή δημοσιογράφου ότι λιποθύμησε και ουδέποτε έχει γραφεί κάτι τέτοιο στον Τύπο),

αποτελούν επιπλέον επιθετικές ενέργειες προς το πρόσωπο του κ. Κοντάκου που έρχονται να προστεθούν στις επιθετικές ενέργειες που υπέστη στις 04-07-2023, καθόσον οι ισχυρισμοί αυτοί βάλλουν ευθέως κατά της τιμής και της υπόληψής του, θέλοντας να τον παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως άτομο το οποίο κατήγγειλε για κάποιον άλλο ψευδή αβάσιμα και ανυπόστατα γεγονότα.  

Φυσικά ΚΑΙ για όλα αυτά ο κ. Κοντάκος πρόκειται να καταθέσει άμεσα μήνυση προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα του ΚΑΙ από τις νέες με περίσσευμα θράσους επιθέσεις.

Όμως, η επιστολή του κ. Κρεμμύδα συνεχίζει και πιο πέρα και αναφέρει ότι, «αυτόπτες υπήρχαν και οι κάμερες που υπάρχουν στο ΠΕΑΚ που θα αποδείξουν το ψευδές και αβάσιμο των καταγγελιών». 

Μας δημιουργεί μεγάλη χαρά η επίκληση των βιντεοσκοπημένων σκηνών από τον κ. Κρεμμύδα. 

ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο κ. ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΟΝΤΑΚΟΥ Η ΟΧΙ.

Εκ των προτέρων, του δηλώνουμε ότι εμείς συναινούμε στη δημοσιοποίηση του βιντεοληπτικού υλικού.

Αναμένουμε λοιπόν να δοθεί το βιντεοληπτικό υλικό στην κοινή γνώμη η οποία και θα κρίνει για το ποιος λέει μυθιστορήματα και ποιος εν τέλει θα «βραβευτεί» …

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κατήφορο της επιστολομαχίας δια του Τύπου καθώς απέχουμε παρασάγγας από αυτή τη φιλοσοφία. Από  τώρα και στο εξής απαντήσεις θα δίνονται με όσα μέσα μας παρέχει ο Νόμος ενώπιον της δικαιοσύνης ή οποία έχει πλέον τον λόγο. 

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΘ. ΟΡΦΑΝΟΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ